Woman35 Ya kızlar evim amerikan mutfak çamaşır makinasi vs mutfakta cocugumda hep camasir makinasiyla oynuyor kapaktan tutayim derken dustu buna bi care bulan var mi ? Kapagi bagladim ama cozum olmadi
Alseli Woman35 bazı makinalarda çocuk kilidi oluyor kapak açılmıyor. Yoksa makinalar için çocukların açmaması için çocuk kilidi satılıyor. İnternette aratırsan bakabilirsin
Woman35 Alseli makina çalışırken cocuk kilidini aktif hale getiriyorum ama makina kapaliyken o imkan olmuyo maalesef bakayim internetten bi 🙏
Woman35 kubeyhanim kapak kapaliyken acma yerinden tutunurken kapak aciliyo dusuyo bu sefer kapagi acsam kapagin ic tarafindan tutunup dusuyo napicam bilmiyorum
AnnaKurt Woman35 Seneler önce burda açmıştım böyle bir postu 🥲 gözümde canlandı.. Naparsan yap oynayacak. Sonra bırakacak. Üstüne düşme. Yapma dedikçe yapar..
Woman35 AnnaKurt ay lanet olsun şu tarz mutfaklara ya zerre kullanisli degil tek arti yönü yemek vs yaparken cocuklarin goz onunde olmasi baska hicbir arti yonu yok bana göre