Aydilge15 İyi akşamlar güzel anneler Acaba emzirerek uyutmanın ne gibi zararları var Hem psikolojik olarak hem bedenen hem çocuk gelişimi açısından Ben alıştırnamaya çalışıyorum ama o şekilde uyuması kolay oluyor aslında
LaraCroftTombRaider Aydilge15 1 yaşında, emerek uyuyor bazen de ayağımda sallıyorum Başka türlü uyumuyor, ağlıyor 😮💨 En fazla 2 yaşına kadar dişimi sıkarım napiyim diye düşünüyorum 🥲
balmom59 Aydilge15 benimkide aynı 4 aylık gece 1 kere kalkıyor zaten bu aylar problem değil 7-8 aylıktan sonra her uyandığında meme istiycek ve saat başı uyanıcak memeyi ağzına aldığı gibi uyucak sonra cinnetler krizler 😅 alıştırmayın derim ha kalkarım derseniz yapın ama gerçekten memede uyutan çoğu anne bunu yaşıyor %90
balmom59 Aydilge15 bir bebek neyle uykuya dalıyorsa devamlı onu istiyor desteksiz uyumayı öğrenmeli tamda bu ayda İnstagramda uyubebegim_uykulog sayfası var gönderilerine bakmanızı öneririm🤗
Aydilge15 balmom59 çok teşekkür ederim Bende şimdiden dikkat ediyorum Aynı gece 1 kez kalkıyor ama genelde bende kucağımdayken uyuyakalıyorum 😅Akşm veya gündüz uykusunda emerek uyumasına izin vermiyorum