Aydakisiyahedicikk Bebeklerinize her gün kırmızı et yada tavuk yediriyormusunuz ben haftada 1 balıık haftda 1 köfte veriyorum azmı yapıyorum
uykusuzanne__ Aydakisiyahedicikk her gün yemiyor haftada 2 kere et haftada 2 kere tavuk yiyor balıkta bir kere yiyor 11 ay 18 günlük
AEgemm Aydakisiyahedicikk ben hergün vermeye çalışıyorum ama çok sevmiyor kıyma falan yemeklerin içine katıyorum kuşbaşı şeklinde. Tavuk hiç vermedim iyisini bulamam diye balığı haftada 2 gün ver dedi doktorumuz ama bu aralar veremedim. Kırmızı et verirken yoğurt ayran veriyor musunuz ben de bunu sorayım burdan
fufissmom uykusuzanne__ balığı nasıl yapip veriyorsunuz bende aldım bu hafta vericem inşallah nasıl sevdirebilirim
Rbiaybss Haftanın 4-5 günü tavuk yediriyorum ben. Eşim spora gittiği için evde çoğunlukla tavuk pilav pişer . Benim de işime geliyor bebşim de yemiş oluyor. 13 aylık
Aleynaslan96 AEgemm ben genelde kuzu haşlama yapıyorum yanına sebze de haşlıyorum eline veriyorum bazen yoğurtlu da veriyorum evet peki balığı siz nasıl tüketiyorsunuz?
Aleynaslan96 Bende haftada bir veya iki et veriyorum geri kalan günler sebze çorba şeklinde balık yazın hiç vermedim sizler nasıl veriyorsunuz dondurulmuş mu ? Yaz sürecinde önerilmiyor çünkü
Aleynaslan96 Aydakisiyahedicikk bizim doktorumuz organik tavuk bulamıyorsanız eğer marketten alınan tavukları hiç tüketmemek daha mantıklı demişti biz tavuk yemeği falan yaparsak çok nadir veriyorum ona da onun dışında çok sık yedirmiyorum tavuğu
Aydakisiyahedicikk Aleynaslan96 balıkçıdan alıyorum çipura levrek yıkayıp direk fırına atıyorum yağsız tuzsuz
AEgemm Aleynaslan96 balığı buğulama şeklinde veriyorum balık patates havuç soğan koyuyorum zeytin yağı ve tereyağ da koyup su koyuyorum üzerine. Bazende ızgara şeklinde veriyorum onu daha çok seviyor
AEgemm Aydakisiyahedicikk bende vermiyorum bazen kuru geliyor yemiyor ver diyorlar da doğru olmadığı için vermiyordum tek değilmişim. Teşekkürler cevabınız için
Aleynaslan96 Aydakisiyahedicikk yazın taze balık zor bulunur diyor doktorumuz o yüzden ben yazın vermedim balık yağı ile takviyeledik ama kışın bol bol yediririm inşallah
AEgemm Aleynaslan96 demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. Belki yanlıştır diye sormuştum burda da. Diyetisyene gidiyordum o da yasaklamıştı ordan kaldı aklımda benim de