yuuuiutttt Artık kafayı yicem 3 yaşında yemek yemiyor 13 kilo sabah kahvaltiyla duruyor hiç bir şey yemedi napicam bilmiyorum sürekli ısrar ediyorum yemiyor doktora götürdüm üstüne gitmeyin acıkınca yer diyor ama yine de yemiyor
Anneko yuuuiutttt kahvaltıda yediği 3 4 patatesle duruyor bu saate kadar sürekli makarna yiyor ne yaptıysam olmadı saldım artık vallahi kafayı yicem yoksa makarna yiyordu normalde bugün onu da yemedi
ellerimt0mbikt0mbik yuuuiutttt Tavsiyeler üzerine “babybomb” aldım ,tahine karıştırıp verdim tek içmediği için ,benim oğlumda baya işe yaradı . Çok yıpratıyor yemeyen çocuk ,Allah kolaylık versin.
Ee011 yuuuiutttt benim kızım 12 kilo zorla yediririm az az yer ağzında bekletir kan değerleri de normal çıktı baştan iştahsız dı öyle gidiyo çok yavaş kilo alıyor bide vitaminlerine baktırın çinko kullanın doktor yazarsa
yuuuiutttt amansallagitsin sürekli makarna çorba iciyor et tavuk köfte falan yemiyor özenerek yapıyorum yemeyincede sinir oluyorum kendi kendime
amansallagitsin yuuuiutttt makarnw pilav aliskanligi besin reddi yasatir. Her cock sever makarna pilav bu yuzden bu yemeklere bi sure ara verip pisirilen yemeklerden yemen gerekir acikinca soylersn veririm dersinz ilaki acikicak tabi o surecte abur cbur vs vermeyin. Aciksin
kbraatlas yuuuiutttt corbalarinin içini zenginlestirebilirsin ornek bir menu yazayim zeytinyağı kabak havuç kıyma veya ilik suyu şehriye veya düğü bnlari bir güzel suda pişir sonra blendir yapıp ayrı bir yerde yoğurt ve unu karıştır icine döküp iyice kaynayana kafar pişir içine tuz nane koy öyle icir kilo alımı hızlanır. Yani her çorbasının içine mutlaka ilik suyu veya kıyma ekle ve mutlaka besleyici olması için bakliyat ekle sebze ekle
[silindi] yuuuiutttt benim kızımda 3 bucuk yaşinda ve asla bisy yemiyor dediginiz gibi sadece yogurtlu makarna yada corba iciyor ama eltimin evine gidince herseyi yiyor moralim alt ust oldu bebegim de öyle 8 aylik ve ek gıdayi zorla veriyorum hic bisey yemek istemiyor
Zynpesila yuuuiutttt benim kızımda makarna mantıdan başka bişey yemez 3 gündür oyunla et yedirmeye çalıyorum mesela sadece babasının önüne köfte koyuyorum masada başka çeşit olmuyo babasından köfteyi çalmış gibi yapıp ona yediriyorum çok hoşuna gitti köfte tavuk yemeyen çocuk bi kaç gündür böyle yiyiyo çok şükür
Anneko yuuuiutttt 2.5 yaşında hemen hemen aynı kilolarda doktor kilo yönünden sıkıntı yok vitamin değerleri de normal diyor yani yememesi için hiçbir sebep yok ama yok yani yemiyor
yuuuiutttt Anneko Allah sabirlik versin valla yemeyen çocuk kadar zoru yok sabah acıktım anne diyor 8 de hazırlıyorum sigara böreği veya yumurta falan yapıyorum güzel kahvaltı tabağı hazırlıyorum bir ısırık alıyor doydum diyor cildirmamak elde değil ya
Anneko yuuuiutttt sabah kahvaltısıni canı isterse güzel yapıyor eğer o gün yemeyecekse valla bazen karıştırıp veriyorum haşlanmış yumurta bebe bisküvisi avokado peynir ceviz muz bunların hepsini blendirdan geçirip kavanoza dolduruyorum meyveli yoğurt hadi yiyelim diyorum öyle yiyor çok zorda kalırsam yapıyorum bunu da bazende kabak havuç patates soğan sarımsak rendeleyip sebzeli kek gibi yapıyorum eline veriyorum dolaşırken onu yiyor 2 3 ısırık ne yerse kârdır deyip kendimi avutuyorum
yuuuiutttt kbraatlas kemik suyu çorbalara katıyorum da şehriyeli kıymalı çorba yapiyorum kiymalarini ayırıyor mesela blenderdan geçer mi kıyma
kbraatlas yuuuiutttt yne ağza geliyor benim yaptıklarım ama yemez diyorsan sen iyice blendir yapıp verirsin
ellerimt0mbikt0mbik yuuuiutttt Ben "Makarna Lütfen"den aldım ,ama başka yerlerde de var . Hayır her şeyi yemiyor,yediği şeyler çok sınırlı ama onları da yemez olmuştu ondan aldım ben şurubu .