prensesinannesi41 63_hulya_63 mama ile besleniyor 2 günde bir yapıyor her yapışında kıpkırmızı oluyor ağlıyor çok ıkınıyor zorla yapıyor 2 gün ıkınıyor
prensesinannesi41 ffffffff mama ile besleniyor 2 günde bir yapıyor her yapışında kıpkırmızı oluyor ağlıyor çok ıkınıyor zorla yapıyor 2 gün ıkınıyor resmen
63_hulya_63 prensesinannesi41 mama yapıyordur muhtemelen.cunku oğlum mama içerken yaotihi zamanlar mosmor kesilirdi ağlama krizine girerdi kabus gibiydi bende onunla oturur ağlardım .elimden bişey de gelmiyordu .doktora defalarca kez götürdüm.laktoz alerjisi olanlarda kabızlık yaşiyor veya gıda alerjisi gibi .bunun temelini bulmak lazım
aybarsmom34 prensesinannesi41 Orjinal zeytinyağıyla poposunu uyarın. Kulak çubuğunu zeyntinyağına bandırıp, çok hafif poposunun içine sokun. Biz böyle kurtulmuştuk 🌼
Aysenur122 aybarsmom34 hiç bi işe yaramıyor ya ben yaptım dediğinizi neden bilmiyorum sadece 1 kere öyle yaptı sonra öyle hiç yapmadı 3 günde bir yapıyor benim bebeğimde 2 buçuk aylık
aybarsmom34 Aysenur122 Hadi yaaaa, üzüldüm. Bizi o kurtardı inanın. Gece 2 3de kalkıp onu yapıyorduk eşimle. Yoksa uyumuyordu asla
ffffffff Sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı ama bebekler için olacak asitsiz soğuk sıkım e bebekte kristal var ben onu alıyorum sizde alabilirsiniz
aybarsmom34 Aysenur122 Mamasının yada sütünüzün içine yarım çay kaşığı zeytinyağı atsanız? Tabiki annesi olarak en iyisini siz bilirsiniz