Mrs_Sunshine Asyam89 Valla bebeğim hayatımın içine ediyor 😭 iki gündür 0 uykuylayım. Uyuyor olsa uykusunda ağlıyor sebebi gaz oluyor genelde. Çok çekiyorum ya ah şöyle 2 saat aralıksız uyusam yeter bana
Mrsdg Asyam89 bebeğim 4 ay 8 günlük ve 2 saate bir kalkıyor emmek istiyor sonra memede uyuyakaliyordu son bir haftadır 3-4 saate bı kalkar oldu yani sürekli değişiyor değişecek de
Oykumilam 3 ay 12 gunluk bebegim normalde bi daldimi 6 7 saat kalkmazdi ne dalio ne uyuo memede 15 dk uyuo sanki hic uykusu yokmus gbi uyanio atakmidir nedir cozemedm bende 2 gundur 3saatlik uykuyla duruom. 🤦
Ozlm-msl Valla ben uyusun diye yanıma alıyorum yanımda biraz uyuyor ama bu seferde ben kötü oluyorum her yerim ağrıyor artık önceden 8 de 9 da yatardı 12.30 1 e kadar yatardı. Şimdi yok yani perişan olduk anneler. Şimdi uyusa bile yarım saat demeden uyanıyor bebeğim 3 ay 20 günlük ne yapacağız biz böyle...😌
Elifkalyon Benim bebegim de 4 ay 4 günlük 3. Aydan beri cok sıkıntı yaşıyoruz bi ara yarim saatte bir uyanıyordu şimdi saat başı uyanıyor uyumak.istiyor ama uykuya direniyor mide gazı da çok fazla.cok yıpranıyoruz ya en guzel günleri ama tadını cikaramiyoruz iste
bgmbrn Ah demek bu dönemde herkes böyleymiş. Benim kızımın da gece uykusu o kadar güzeldi ki. En geç 12bucuk gibi uyur 5 6 saat uyanmaz uyanınca da emer geri uyurdu. Şimdi 1 2 saatte bir uyanıyor devamlı. Ben tam uykuya dalıyorum bebeğim uyanıyor. İnşallah geçici bir dönemdir......
Srnygtkarabnr Asyam89 hep mi böyleydi acaba allaha sükür benim ki uyur gündüz uykusu bi 40 dk oluyo 40 ar dk 3kez uyur günde simdide geceleri 10 da en gec 11 de yatıyo önceden 2 3 te yatardı. Saat 2 de 5 te kalkar emer sonra yatar sabah 8 de uyanır ama 4 ay atagı sanırım yaklasık 3 haftadır meme reddi var gaz problemi bitti huysuzluk ve meme reddi yasıyorum demem o ki hep böylese huy edinmiş olabilir ama son zamanlardaysa atak olabilir
GozdeDevin2018 Her şeyi keşfetmeye başladılar ya artık yoracaklar, meraklarından uyuyamıyorlar. Her şeyi gözlemlemek isterler. Atak dönemindeler. Hepsi normal, bu ayın bitiminde hepsi düzelecek. Birazcık sanır sadece.