Kızlar bebeğim iki aylık hemen hemen çok huzursuz emerken ağlıyor meme yi çekiyor ve çok hareketli kıpır kıpır ağladı mi da susmak bilmiyor. Battaniye ye koyup sallıyoruz o da zar zor susuyor. Gözleri uykulu gibi ama beşiğe koyunca ağlıyor çıkarıyorum gazını alıyorum altını temizliyorum gezdiriyorum evin içinde sussun diye. Uyuyunca da hep kist pist ses çıkarıyor uyumuyor doğru düzgün ya da çok kısa uyuyor. Kendi kendine durduk yere bağırarak uyanıyor iki saniye önceki haliyle eser kalmıyor. Ve sürekli böyle. Çok yoruldum artık tuvalete bile gidemiyorum. Gaz sancısı olduğunu düşünmüyorum sizce kulağı falan mı ağrıyor ( ben şuan memleketteyim doğum için geldim bı ay sonra evime gidicem) oraya gidince yine böyle mi olacak tek ne yapacam sizin bebişler de böyle mi bana bi fikir verin lütfen. Şuan tek elle yazıyorum diğer elim beşikte bı umut uyur da ben de uyur dinlenirm inanın uyumayınca süt de girmiyor göğüslerime ne yapacağımı şaşırdım artık. 23 ünde ikinci ay aşısı ve kontörlü var yarın mı götürsem doktora ne yapsam bilmiyorum…………….