kader03 Merhaba güzel anneler 11 ay 2 günlük oğlum var 10 gündür falan pişikten muzdaribim bepanthol ünü baby biobaby pudra kantaron yağı hep kullandım ama iyileşeceği yerde daha da kötü oldu ne önerirsiniz
karamellipuding kader03 geçmiş olsun trosyd pişik kremini deneyin. Kızım pişik olduğunda bende sizin gibi bütün kremleri denemiştim ama tek iyi gelen bu krem olmuştu
smnbr kader03 Zeytinyağını biraz ısıtın, asiti gitsin Soğuyunca sürün her alt açmada İki güne geçer inş bu şekilde
Bssraa2 kader03 1 hafta geçmeyen pişik ile mücadele ettim burada biri arko krem önerdi gittim marketten aldım hemen sabahına bir çok yarası iyileşmişti iki günde tamamen bitti pişiiği gerçekten
Hi-back kader03 geçmeyen pişik durumunda en mantiklisi cildiyeye gitmek . Kızimda ayni sorunu yasadim ve doktor bana mantara donmus demisti verdigi kremler ile iki gün icinde cocuk rahatlamisti.
BirerkekBirkiz Hi-back hangi kremleri kullandınız kızımda iki aydır geçmiyor geçen cuma doktora götürdüm kan testi aldı iki haftaya çıkar dedi sonuçları
BirerkekBirkiz kader03 merhaba benim kızımdada iki aydır geçmiyor pişiği bütün kremleri kullandım ama geçmiyor siz bulabildiniz mi
Hi-back BirerkekBirkiz hatırlamıyorum ama zaten bize yarayan size aynı etkiyi vermeye bilir . Doktor size göre uygun bir krem verir ama neden kan tahlili aldi ki ? Benim kızımda sadece kontrol etti kan tahlili istemedi