jdjdjf 1771717 sab sımplex kullanıyoruz. Sabah beş akşam beş damla . Bilmiyorum ya işe yarıyor galiba ama tek başına değil gündüz masaj bacak hareketleri ile destekleyince o krizleri yaşamıyor en azından… kullanmadan önce ağlama krizlerine giriyordu kızım
arya13 1771717 bizde sab simplex kullanıyoruz canım sabah öğlen akşam veriyorum neler kullandık geçmedi bu biraz rahatlattı ama tam geçirmiyor hiç bir damla hala bi anda ağlama krizine giriveriyor doktor 3. Ay bitip 4. Ayda biteceğini söylüyor bakalım nolcak🙈
Metehanduygu44 arya13 benim bebegimde çok gazlı mama yemiyor kaç saattir aç akşam ondan belli aç duruyo ağzına alınca kivraniyo kendini atiyo
Metehanduygu44 1771717 peki bu durum nasıl geçecek korkuyorum halden düşer etraftakiler görmezsin die dışarı çıkmıyorum odada tek başıma mama vermeye çalışıyorum kivraninca yüzüme püskürtüdugu biliyorum yoruldum artık çocuk can çekişiyor çırpınıyor mama yerken şimdi acmiyo agzini
arya13 Metehanduygu44 o kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum İnan yanlız değilsin bu geçici bi süreç her kriz anında geçecek geçecek diye telkinlerde bulunuyorum kendime .. o sütü fışkırıp çıkardıkça içim eriyor ıkınmaları karın ağrıları geçince o çıkarmaları da geçicek bazı günler az sancısı olunca hiç sütü çıkarmıyor nasıl mutlu oluyorum🙏🏻
alexab 1771717 gazın neden olduğunu bulup ona göre tedavi olması lazım. Gaz damlaları bir işe yaramıyor.
Arsed Sab simplex ve maflor turuncu beraber kullandık biz kolik bir bebekti simdi 4,5 aylık azcık geçti gibi şükür
Metehanduygu44 arya13 Rabbim sağlık versin bu süreç geçecek die sabrediyorum benim yasadigimi kimse yaşamazsın kolik bebek çok zor yemek istemiyor ister istemez birde viral enfeksiyon geçiriyoruz öksürük burun tıkanıklığı oglum çişi artık pembe geliyo yada bez kupkuru