3kedili2bebekli Umutunannesi_ kendinize ne çorba pisiriyorsaniz onu pisirin tuz baharat insiyatinize kalmış 😊
Kanalizee Umutunannesi_ benim ki daha 5bucuk aylık ama 1 yaşına gelince kendi yediğim çorbadan veririm
Umutunannesi_ 3kedili2bebekli yayla çorbası şehriye tarhana içiyor domates pişik yapıyor mercimek çorbası gaz yapıyor hala şaşırdım kaldım başka ne yapabilirim
Remz17 Yayla çorbası tarhana çorbası kıymalı arpa şehriye olabilir yada terbiyeli çorbalar yapabilirsin. Tarif olarak büyüklere olan tarifi azaltarak yapıyorum tuz baharat çok az katıyorum tat verecek kadar. Öbür türlü bebeğe yayla çorbası yada bebeğe bilmem ne çorbası yazan tarifleri benim bebeğim yemiyor büyüklerinki gibi olunca gayet seviyor
Umutunannesi_ Remz17 oğlumda öyle tatsız tutsuz sevmiyor yemiyor yaylayi içer tarhana içer şehriye içer mercimek vermiyorum gaz yapıyor hala başkada hangi çorba alternatif olur farklı tarifler gelir belki dedim😂
kimbumadam Umutunannesi_ 4 kaşık,bal kabağı,cennet,terbiyeli sebze,ıspanak,kapya, Makarna lütfen çorbaları güzel oluyor havuçlu kerevizli favorimiz
Umutunannesi_ 3kedili2bebekli kıymayı hiç sevdiremedim kusuyor direk ağzına gelince ezogelin denemedim mercimek gaz yapiyor diye geceler haram oluyor 😂
Umutunannesi_ kimbumadam gercekten mi bı deneyeyim makarna lütfen corbalarini çok teşekkür ediyorum 🥰
kbraatlas Umutunannesi_ evde olan sebzeler ile yapiyorum genelde. Mesela havuç kabak kıyma düğü bunlari pişirip blendir yapıp sonra yoğurt ve un ile terbiye yapıyorum