Bebisss03 Kızlar merhaba bebeğimin sadece ağız kenarında bu şekilde noktalar var burun üzerine kadar da çıkıyor her hangi bir şeye alerjisi yok sıcak bi yerde de değilim kaç gündür sönmüyor bu noktalar acaba nedir başına gelen var mı
Laden Bebisss03 ilk defa yediği bir şey var mı? Benim kızım çilek yediği zaman ağız çevresi böyle oluyordu küçükken
mrsjale Bebisss03 el ve ayak çevresinde ya da popoda falan da çıkarsa el ayak ağız olmuş diyebilirim ancak bu kadarsa alerji de olabilir takipte kalın biraz bence . Ateşi falan çıktı mı hiç ?
_YanakReisinAnnesii Bebisss03 ağzını ıslak mendille falan siliyor musunuz? Salyası çok akıyor mu? Birde alerji ihtimali , aklıma bunlar geldi.
Bebisss03 Laden hayır aslında düşünüyorum farklı herhangi bir şey de yemedi bilmiyorum neden oluyor çözemedim
Bebisss03 zeynephan bu aralar diş çıkarıyor salyası akıyor evet arada olurdu geçerdi salyadan dolayı, galiba yine öyle bi durum
Bebisss03 mrsjale bunu bende düşünmüştüm ama başka bir yerinde yok sadece ağız çevresinde var heralde salyadan dolayı
Bebisss03 _YanakReisinAnnesii bu aralar tatildeyiz ondan dolayı normale göre ıslak mendil kullanımım arttı baya evet dediğiniz gibi ıslak mendilden de olabilir 😐
_YanakReisinAnnesii Bebisss03 cildi çok hassas ise ıslak mendile tepki vermiş olabilir. Benim oğlum da da öyle olurdu ıslak mendil kullanımını bir tık abartırsam dışarı da falan. Su vs yanınızda oluyordur mutlaka yıkayıverin hâlâ aynı devam ederse alerji ihtimali aklınızda bulunsun ☺️
Bebisss03 Dondurmalikahve evet şu an azı dişleri çıkıyor muhtemelen ondandır salyadan vs. Teşekkür ederim 🙏🏻