defnevedoruk merhaba ücretsiz gönderim yasak olduğu için 50tl yazdım yaz başı mağazadan 1000 küsüre almıştım 21 numara kızım pek giyemedi ayakları tombul olduğu için üstten sıktı gardrops üzerinden gönderim yapacağım, vicco 20 numara da var ama biraz pislenmiş yıkansa muhtemelen geçer alan kişi isterse yanına koyarım
NatashaRomanoff defnevedoruk üstte kalsın heves eden çok isteyene nasip olsun fırsatçı birine değil inşallah 🌸🌸😍
adalinamomm defnevedoruk Ay çok beğendiğim sandalet bir türlü almak nasip olmadı. İsterseniz ben satın alabilirim. Ne kadar derseniz. 🌸
defnevedoruk beyazzkuguu karamellipuding merhaba satıldı. baska kücülen olursa yine böyle uygun fiyata koyarım🙇♀️
sezen_doruk Tebrik ediyorum sizi 🙏 çok güzel bi sandalet ve çok uyguna koymuşsunuz… Burda bu tarz çok paylaşımlar grdüm.. Ve çoğu pahalıya koyuyordu satacaklarını☺️ siz baya uyguna satmışsınız… Çok hoş Bi hareket ✍️
defnevedoruk sezen_doruk teşekkür ederim 🙇♀️ sonuçta alırken bir kâr etme amacıyla almıyoruz, ihtiyacı olan birine giderse daha çok sevinirim😍