Nur2021 Mrb hanimlar tefal ingenionun 6X serisini kullanan varmi? Ben almak istiyorum ama 6X oldugunu nasil anliycagim? Kutusunda evet 6X yazar ama icindekileri nasil anliycagim ona kafam takildi, ilk defa alicam cunki…
123aa Nur2021 hayır tabiki asıl fark kaplama farki 1× 1 kat kaplama 3× 3 kat kaplama 6× 6 kat kaplama en iyisi 6x tabiki çünkü saplari biraz çizik yaratıyomus az kaplamalarda
123aa Nur2021 aynısını gorumcemin çeyizine de aldik fiyatından dolayi k.pederim çok tepkiliydi o da ayni şeyi söyledi satıcıya bizi dolandirmicaginizi nerden bilcez diye 😂😂 onlar da daha ağır dediler ama bilemiyorum artik
123aa Nur2021 yani bence fırına girebilmesi çok iyi ama ben de sonradan acaba lava tencere alsam daha mi sağlıklı olurdu diye düşündüm baya da pahalı çünkü ama bunlar >!da makineye girebiliyor siz bilirsiniz ama alırsanız 6x alın kesinlikle
Nur2021 123aa aynen alincaksa 6X alinmali uzun omurlu olur… veee 6X oldugunu ölcülerinden anlaşılırmış, ölçüler farklı olurmuş. Satıcı öyle dedi 😅 alıyorum inşallah
Nur2021 123aa son anda 6x ten vazgecip 3x siparis ettim..tencerelerin ic kisimlari ayniymis fark yokmus…. ev hanimlari icin ideal bence… fiyatida daha uygun…
Gencanne2 Nur2021 ben çeyizimde almıştım. 3.5 senelik evliyim zarar görür dye doğru düzgün makinaya bile atmadım en çok kullandığım derin büyük tenceresi ve enn az kullandığım wok tava şeklimde olan soyulmaya başladı içleri. Servisi aradım 2 yıl içinde faturayla garanti kapsamında dedi. Hem süresi doldu hem fatura yok elimde mecburiyetten büyük tenceremi çöpe attım. Yani 6x miş tefal kalitesiymiş vs vs nasıl ki beyaz eşya şans işiyse bunlarında şans işi olduğunu düşünüyorum. O kadar bayıla bayıla alıp kullandım 3 senede çöp oldu. Teyzem aynı seti 10 sene kullandı ve sürekli makinaya atarak 🤦🏻♀️🤷🏻♀️