tunaaamom24_ KuzeyinAnnesi03 Maşallah 🧿 sağlıkla büyüsunler inşallah. Biz de ilk adımı atalım o zaman
Pinrrr Hatice7 merhaba baya uzun zaman olmuş ama yazmak istedim hâlâ buradaysaniz şuanda nasıl yiyormu herşeyi cigniyormu
Hatice7 Pinrrr evet evet şuan 18 aylık oldu her şeyi yiyor 9. Ay da doktor kontrolünde doktorum omlet et verebilirsin yer demişti korkuyorum dediğimde korkma öğrenecek demişti dediği gibi de azar azar verdim her şeyi yemeye başlamıştı
Pinrrr Hatice7 ay ne güzel inşallah bizimki de öyle olur ya bende çok korkuyorum eline vermeye boğulur diye bazı şeyleri arada kontrolü şekilde versemde çok korkuyorum ama kendim parça koparıp ağzına koyuyrim sanırım büyüdükçe alisiyolar yemeye
Hatice7 Pinrrr bende çok korkardım aynı ay da olan arkadaşlarımın çocukları yerdi üzüm verirdi bölüp de hayatta veremezdim doktor kontörle gittiniz de et yiyor mu yok yumurta sarısı yedirirdim beyazını da yemeli derdi kıyma pilav bunları ver dedi besini nerden alacak dedi kendi pişirdiğiniz yemekten verin dedi bir şey olmaz öğrenicek dedi karnıyarık mı yaptın mesela ver üstünde ki kıymadan dedi dediği gibi yaptım şükür bir şey olmadı kendisi yiyor elmayı soy ver eline dedi ben püre yapar verirdim dişleri de gelişirmiş ileride erken dökülme diş kayıpları olur deniliyor bende gözümü kararttım verdim
alevvela cmag bende aynıyım oğlum 11.5 aylık hâlâ ezmeden veremiyorum, dört disi var ama yeterli değil bence, bende de panik atak var, ezip verince içimiz rahat ediyor boşverin🫠
begonya1 Şuam 8 aylık pankek çiğ domates ekmek muz falan verince yiyor bence korkmayın ama takip edin
maygirl cmag tadumlar bttikten snra yavs yavs ayina uygun kati gidalar verilmeli.surekli pure yada blend tarzi beslersiniz genel sorun kati gidayi geri kusablir bunyesi kabul etmeyeblir oyuzden catalla ezerek kati gida verin pankek yumusak bisey kofte pilav haslanmis et akliniza gelcek hersey yiyeblirler dis etleri zaten dis gorewi goruyor onlarin.gozunuzn onunde mnik mnik verin.cou sei vermeniz lazm ki gıda alsin bebeginiz.surekli pure verirseniz ilerde daha buyuk sorunlar yaşayablirsiniz.duzeltmek zor oluyor.zaten diş donemleri vs olcak cou zaman siz versnizde yemeyecek dis eti agrisindan.yerken verin yesin Ilerde buyuk pisman olursunuz
Pinrrr Hatice7 ay ne güzel darısı başıma ben kıyma tavuk filan yemeklerine katıyorum da eline bişi verme konusunda çok korkuyorum bugün elma verdim biraz kemirdi kocaman kopardı hemen çıkardım ağzındn bakalım inşallah büyüdükçe alisrttm bı cesaret etmem lazım
Hatice7 Pinrrr kendisi çıkartamıyor büyük bit şey olduğunda oğlum çıkıyartıyordu onu da öğrenmiş olur ama cesaret gerekiyor sizi çok iyi anlıyorum yaşına gelince daha rahat olursunuz