morkelebekk54 Selinnnn0 annem abime hamileyken o yaltirmis dogumunu. Cok memnun kaldigini demisti. Abimin adini o koydu hatta mutlu diye ☺️
traineemom Selinnnn0 aayyyyyy canım doktorum 🫶🏼🫶🏼🫶🏼 4.5 sene önce yaptım 🤌🏻 hatta ikinci gebelik düşünüyoruz onda da koşa koşa giderim nur yüzlü tontiş doktorummmm 🧿✨🫶🏼
Selinnnn0 umayim54 metin mutlu diye taniyolar ama metin ulusoy doktor ismi 😊 yasli biri dogru dimi zyif biri kendisi
umayim54 Selinnnn0 şimdi ben görmedim doktoru yalan soylemiyim sadece laf arasında metin mutluya doğum yaptıklarını ve memnun olduklarını söylediler
umayim54 Selinnnn0 neden peki bu doktor yanlış anlamayın ama tedirginseniz reyhan hanıma yönlendirmek isterim kendisi benim hamileliğim boyunca yanımda oldu her şeyi güzel güzel güzel anlatır doğum zamanı ben çok korkuyordum elini verdi bana canın yanarsa elimi sık dedi demek istediğim çok çok iyimser ve anaç bir tavırla yaklaşıyor ben çok memnunum giden eden herkes de memnun
Selinnnn0 morkelebekk54 ay icim rahat etmeye basladi cok krkuyorum adam bilgisayari gormuyodu gecen gun gozlukle.bile beni nasl gorcek falan dedm 😅 krktum ama cok ilgili kendisi saolsun gece bile naslsn diye ariyo sancimi soruyo ilgili biri
Selinnnn0 umayim54 bende memnunjm metin beydrn gece bile arar naslsn der oyle yatar sorar yani herseymle ilgulendi hep ya dogum yapan yok onda sanirim pek soruyorum kmse tanimiyo bile supede kaldm tuhaf seylerde dugdym krkdm biraz ackcasi dogumum riskli yaninada 2 ci bi yardmci alcagini soyledi smdi ben guvenmek istiyodum ama guvenemihorum yarn medara gidicem burak hazineye onunla gorusucem dogumu kabl ederse sozlesme yapicam dogumsa ek ucret alamiyolar sozlesme olunca 34 hafta iti bari ile sozlesme yapip dogum ucreti yatirabliyoeuz kabl etmezse doktoruma guvenmekten baska carem yok sezeryan oluyirjm krkuyirum riskli cok
umayim54 Selinnnn0 Reyhan hanım riskli doğumlarda çok iyi eltim de riskliydi reyhan hanımda oldu memnun bence korkularınız varsa başka doktorlara gidin
Selinnnn0 umayim54 Kizlar gttm 35 haftaym ultrasonda 37 diyim sali gunu erken gidi0 anestezi onay alicm bi sonraki hafta dogum dedi islemler basladi kan ilaci kullanamamisdm doktorum bu konuda kotuydu burak bey rahmini almak zorunda kalirim dedi kanama ile sknti yasarsak dedi ilac verdi bugun baslicam kullanmaya 2 hafta icinde tamamlayalm dedi insallah aksi durum yasamam doguma kabul etti ilk kez gttm kendisine
Selinnnn0 traineemom malesef iyle deil 35 haftaym bugun baska doktora gttm cnku metin bey sabah konusdmda 39 da gel sezeryan gun vericem dedi baska doktora gttmde ise 37 hafta ciktim bebek 3 kilo 60 grm haftaya doguma giricem sacmalamayn ya dedi doktorum noldu dedm de 4 duncu sezeryan 37 de aliniyo okdr bekletilmez dedi risklisin dedi iyiki degisdm
umayim54 Selinnnn0 hayırlısı olsun inşallah sağ salim dogumunuzu gerceklestirirsiniz bebeğinizde sizde sağlıklı bir şekilde çıkarsınız inşallah
Mabell Selinnnn0 Metin Mutlu’dan vazgecmekle çok isabetli bi karar vermissiniz,18 yıl önce çok iyi bi doktordu oğlumun doğumunu onda yapmıştım ama malesef 2.hamileligimde çok kötü bi tecrübe yaşadım,bence artık yaşlanmış eskisi gibi degil
Selinnnn0 Mabell evet adam bana 40 ci haftada dogum diyo sezeryanim v e 5 ci dogumum.burak bey neeeee dedi soka girdi 37 de alicm olirmu oyle dedi risklisin dedo