Simaymavi Arkadaşlar uzuuun süredir aynı tekefonu kullanıyordum ekranım kırıldı defalarca yaptırdım olmuyor,bugün telefon alicam onerilerinizi bekliyorum😘 bu arada android kullanıcısıyim
minnik Simaymavi yıllardır Samsung xiaomi vs telefonlar kullandım. İlk defa bir ay önce ıphone geçtim. Gerçekten farkı var. Ben 15 pro aldım. Araştırırken ıphone 13 ün 14 den daha çok memnuniyete sahip demişlerdi.
Ballilokmam11 Simaymavi bende s23 ultra var biraz üstüme kaldı bu telefon ondan önce yıllardır iphone kullanıyordum yine ona geçerim bundan sonra da eşimde de 15 pro max var ikisi de guzel
biimiyomyardimet Simaymavi iPhone 14 Pro Max kullanıyorum, androidden sonra geçtim çokta kolay alıştım 👌🏻 Samsunglar bana bir güven veremedi hangi modelini kullansak ben ve çevrem hep bir sorunla karşılaştık.. birde kamera olarakta kesinlikle iPhone
Tombikdonerartikcokpahali Bizde Samsung Galaxy s24 ultra var. Ama iPhone’un da ayrı bir kalitesi var bence. İphone alın
Tombikdonerartikcokpahali Simaymavi kamerası çok güzel yakınlaştırma falan on numara ama iphon daha iyi
lohusaserbeti Simaymavi sadece 1 kez samsung aldım senelerdir iphone kullanıcısıyım direkt olarak kalite farkı var
Simaymavi Arkadaşlar gittim Media Marktta İphone 13-14 uretilmiyomus dediler doğru mu bilemedim Samsung s24 plus vardı ekran boyutu vs istedigim gibiydi akıllı saat indirimide varmış bilemedim ya bebeğim durmadı geri geldim
ArvenMom Simaymavi zor bulursun online fln anca 16 serisinin lasmanına az kaldı 15 satışlarıda kapatılıcak 15 serisi bulursun anca