aslnhan Merhaba kızlar Bebeğim 4 ay 1haftalık oldu ilk uyuduğunda 3.5-4 saat uyuyor ama ondan sonra gece boyu 1 er saat ara ile uyanıp emiyor bazen 45-50 dk sürüyor uyku süresi 🙁 Sizler de durumlar nasıl?
tugba825_ aslnhan benimki 2 buçuk aylık geceleri aynı sizinkiyle gündüz hiç uyumuyo diyebilirim 10 dakika her uyuttuğum da hemen uyanıyo sonra
profesyonelokuryazar aslnhan 3 ay 27 günlük . Gündüz hiç uyumuyor bazen 2 kere 20 dk . Geceleri de 30 - 45 dk ya bir mızıldanarak kıpırdanıyor eğer süt vermezsem ağlayarak uyanıyor. Süt veriyorum birazcık emip uyuyor sonra yine aynı döngü . Delirmeme çok az kaldı.
k26 nurcuk1 ya bizdr 5 aylık olduk. Ama uyurken sürekli hareket halinde kızım. Ya dönüyor sürekli somra kendini uyandırıyor. Sizde yaşadıniz mi bu durumu
nurcuk1 aslnhan amin inşallah önceleri de gündüz uykusu 20 dk sadece gece de 3 saatte bir uyanıyordu gündüz uyumaması biraz zorluyordu beni ama atak dönemlerinde oluyo böyle gerilemeler şuan bizde mama reddiyle cebelleşiyoruz maalesef
aslnhan nurcuk1 nasıl çözümlenirmiş mama reddi birey söylediler mi, meme reddi 3 yada 4. Ayda olur diyorlaedı ama sizinki 5. Ayda olmuş
aslnhan Maşallah yine uyku saatleri uzunmuş sizinkinin, benimkine göre yani. zaten uyumuyor bir de sürekli atak dönemi geliyor hiç uyumuyor 😅😅 Ne zaman uyuycaz çok merak ediyorum 😅
nisanu tugba825_ ya benim bebeğimde aynı şekilde 2 ay 3 günlüğüz gündüzleri nası uyku düzeni oturtucaz acaba
tugba825_ aslnhan valla tek bakıyorum bide mahvoluyorum gece düzgün uykumu alamiyorum gündüz uyumuyo uyumadığı zamanlarda da ağlıyo sürekli kucak istiyo. Bu gecede o uyuyo benim uykum asla gelmiyo gündüz napariz bilmiyorum
aslnhan profesyonelokuryazar evet ya aynı sabah hava ışıyınca da 6 gibi sanki çok uyumuşuz gibi geri kalkıyoruz gün boyunca aynı döngüye devam
arya13 profesyonelokuryazar gaz sancısı olabilir canım benimde kızımda 3 ay 5 günlük gazından uyanıyor tam derin uykusu yok sürekli gaz damlası kullanmama rağmen geçmedi nolcak bilmiyorum 🤦🏼♀️
Goktug_mom aslnhan benimki 13 aylık 4 5 defa uyanıyor asla uyku sevmiyor ve deliriyorum diş ağrısından ağlamasından zor çok zor
Nehirmoms34 aslnhan 2 yaş beş kez uyandı bı saat oncede artık uyumamaya karar verdım 12 de yattım bese kadar bes kez uyandım 🙄
morsevenanne9 aslnhan kızım 10 ay 14 günlük gece 2 ye kadar güzel uyuyan çocuk değişti diştenmi atak haftasındayız o yuzdenmi bilemicem saat başı uyanmaya başladı sabaha kadar sürekli uyanıyoruz biktim bu durumdan
aslnhan morsevenanne9 zaten atak haftasıydı , dişdi , hastalıktı gazdı hiç bitmiyor bide gelen giden ayy ne kadar büyümüş diyor canımız çıkıyor onu gören soran yok