Tekirdagliiiii merhaba ben hoover kullanıyorum arkadaşımın tavsıyesı ıle almıştım hem de fiyatı uygun diye. Ben çok çamaşır yıkıyorum her gün makine çalışır . Kışın yerım olmadığı ıcın odaya asıyordum çok geç kuruyordu ve çalıştığım ıcın bazen acil ıhtıyac oluyordu çamaşırlar esım alalım dedi. Kreşe gıden bır kızım var her gün ıkı üç çamaşır kırlı geliyor kurutma zamandan tasarruf etmenızı sağlıyor. Elektrık olarak çok bır farkını gormedım ya da dikkat etmedim yaz geldi gelelı asıyorum sıcak diye ama kışın full kullandım. Bence en büyük eksisi çamaşırlar yıpranıyor yani ben emınım yıprattıgına başta anlamamıştım zamanla aşınma olduğunu anladım o yüzden her şeyi kurutmaya atmıyorum gunluklerı ve kızımınkılerı atıyorum. Bir de bazı şeyleri küçültüyor gıbı geldı gözüme o konuda tam emin değilim ayarını düşürüp kuruttum onda da ıstedıgım kadar kuru bırakmadı. Ve eksı bır yönü daha çok seslı çalışıyor gece asla calıstıramazsınız benim zaten yatak odamda yer yoktu oraya koyduk . Ama yine de kullanacağım tabi kışın bana lazımdı çalıştığım ıcın ıns yardımcı olmuşumdur