xannesi Kızlar bebeğimi sürelik sağa ve sola yatırmaktan kafası sanki hafif arkaya doğru uzamış gibi oy yuvarlak yapmak için ne yapmam gerek nasıl düzeltebilirim
Femme1 xannesi trendyoldan kafa yastığı almıştım onu kullanmıştım benım oğlumda hep sola yatıyordu başka yönde yatmıyordu o yastık ıyı gelmıştı ama geceleri degıl gündüz kullandım
jelibonnnn xannesi Kızımın ağır reflüsü vardı. Doktor sürekli sola yatirmami söyledi, kafasinin sol tarafı yamuldu. Yastık falan aldım ama kar etmedi hala hafifte olsa belli oluyor.
novamom xannesi hiçbir şey yapmanıza gerek yok biraz da sırt üstü yatırın hemen düzeliyor kafa yastığı bu söylediğiniz durumda gereksiz
zencizeytin jelibonnnn benim bebeğim de hep sağına yattı ora içeri çöktü kask 110 bin lira olunca sürekli soluna yatıra bir nebze düzeldi ama arkası falan düzlesti hafif yamukluk var canları sağ olsun. Çok ağlayıp üzüldüm ama 🥹
gamzexco Bebeğimin normal doğumda kafası kanala sıkıştı sezeryan yaptım . Up uzun uzaylı gibiydi şekli . Düzeldi birşey yapmadım hiç