merkurkedisiii Arkadaşlar bana güzel roman kitap önerir misiniz. Mutlaka okumalısın dediklerinizden 🫠🦋
aybkm merkurkedisiii seri gibi olucak ama Sinan Akyüz- Elveda Aşk, incir Kuşları (mutlaka okunmalı), bir iki kitabını daha okudum ama öncelik bunlar.
merkurkedisiii balmom59 hahaha akşam kendime ayırdığım 1 saatim oluyor 😂 kızım uyuduktan sonra kahvemi alıp böyle değerlendiriyorum
kimbumadam balmom59 Kitap okumak için vakit vardır her zaman Sadece başka bir şeyden vazgeçmek gerekir😊
Ashellinko merkurkedisiii Piraye Şam’da bir Türk gelin /Piraye ve oğulları Uçurtma avcısı Bin muhteşem güneş Bunlar benim sevdiğim kitaplar, bugünde gece yarısı kırıp hanesine başlıycsm💝
sek_kahve Karla japonyada bir adam, ismi batılılara benzeyen bir kızı yanına alıyor. Kız eğitimsiz bir şey ama ona acıdığı için onu yüceltiyor, bir süre sonra kendisi acınacak hale geliyor, bunun üzerine kurulu hikaye
merkurkedisiii Karla Hiç farketmiyor okumak güzel zaman ayırabilmek kendimi geliştirmeyi seviyorum sen yeter ki Öneride bulun 🙏🏼🦋
jelibonnnn merkurkedisiii ne tür kitaplardan hoslanirsiniz bilmiyorum, ama herkes bir öneri de bulunmuş zaten. Bende bir dini kitap önereyim. Osman sungur yeken’den Ya Nasip, bir günde bitirmiştim.
cattimom merkurkedisiii direkt fotoğraflayayım daha akılda kalıcı olur hepsini ayrı ayrı çok severim ama içlerinde en çok içinde kaybolduğum Sofie’nin dünyası adlı kitaptır şiddetle tavsiye ederim