Fkiklim sedadmr gecer inşallah hepsinin ki Rabbim saglık sıhat versin. Irkımız başka sekilde belli olsaydı keşke 😃
ZeydinAnnesi7 Fkiklim ya bu yüzden oğlumun adı küflü kaldı 😂😂 eşimin taraf öyle der bazen... 14 aylık hla geçmedi bizimkisi 🤭 ama büyüyünce geçiyormuş bende de varmış şuan yok 😂😂
Fkiklim ZeydinAnnesi7 bende varmış sonra kalcada ben olarak kaldı sonra orayı doktor kesip aldı tekrar buyume yaptı diye
Ipek1605 8 aylık bebegım kuyruk sokumunda ve poposunda bir ceviz buyuklugunde 2 lekesi var. Aynı sekılde kuzenımın kızında da varmıs suan 16 yasında gecmis kalmamıs ırkla alakalı oldugunu bılmıyordumm
Eminemhbc Fkiklim Benim 3 buçuk yaşında oğlumunda kuyruk sokumunda var ilk doğduğu zamanlar rengi baya koyu mordu şuan açıldı baya ama geçmedi küçükken bende ve abimde de varmış ama şuan yok büyüdükçe kaybolur diyorlar
Doruk12 Fkiklim benim oğlumda da var doğduğunda hastanede başına Bi şey mi geldi demişlerdi 😁 mor mor kalçasında ve belinde 2 tane. Doğumundan itibaren açıldı biraz rengi bakalım. 11 aylık şimdi Bikaç seneye tamamen yok olur diyolar
Gulsum84 Fkiklim benim oğlumunda tam kuyruk sokunumdan popoya doğru vardı şimdi baya baya azaldı bende ilk korkmuştum ama geçiyo zamanla
Fkiklim kivirciginannesi sorun degil de ayak bileklerin de de cok var canım büyüdümü rahatsız edici olur ☹️