buddyx 2Melek--annesi 2 aylıkken ikizlerim 60-90 cc içiyorlardı 2.5 saatte bir yetiyordu onlara kilo alımları baya iyiydi
evlatkus 2Melek--annesi bebeğime doktorun demesiyle 90 veriyorum 2 bçk aylıktan beri ama benim bebek saatte bir bazen 2 saatte bir istiyor. Kilosu biraz önden gittiği için doktor aşmamamı söyledi. Mama baklava gibi ne kadar verirsen o kadar ister demişti😀
2Melek--annesi tontonanne tontonanne sürekli elleri agzında sürekli emmek istiyor emzik veriyorum almıyor sürekli aglıyor 90 üzerine ek biraz daha veriyorum sonra sakinliyor
anneee27 evlatkus yani benimki yeri geliyor 1 saatte acıkıyor az az sık sık içiyor. Çocuğa göre değişiyor bence. Benimki doyduğunda asla açmıyor ağzını 😂
Sevvl 2Melek--annesi benım ikizlerim 60 ml zorla yerdi kilo alımları gayet iyiydi bebekten bebeğe degsıır
tugbasevinc Benimki 1 aylık yaklaşık 2 saatte bir 90 CC bazen de 120 CC içiyor acaba çok mama miktarı. Ama karnı aç olduğunu hissediyorum. Emmesi çok nadir oluyor.
tontonanne tugbasevinc sizin miktarının çok fazla Bebek verdikçe içer doyma belirtileri yok şuan en fazla 60 cc içmesi gerekiyor 2 3 saate bir gaz vs sorunları yaşayabilirsiniz bence bi doktorunuzla görüşün
aslanmammy tugbasevinc bence biraz düşür midesi genişler sonra hızlı kilo alımından düşürmek zorunda kalırsın zorluk olur benim bebeğim 2 aylık doktor 90 cc içiyormdediğimde şsşırmıştı
tontonanne 2Melek--annesi aslında ellerini keşfetme dönemi ve disleri kaşınıyor olabilir 2. Ayında dediğiniz şeyler oluyor çünkü ama ağlıyorsa ve susuyorsa demek ki istiyor
tontonanne tugbasevinc bi şekilde araliklaei açmaniz lazım oyalamaniz gerekiyor doktorunuzu değiştirebilirsiniz iki annede aynı şeyi diyorsa farklı bi uzmandan yaridm alin bence
peramomms 2Melek--annesi ben hem mama hem anne sütü günde 4 kez 90 cc veriyorum sizinki az gibi ama her bebek farklı 2 aylık benimkisi
peramomms peramomms yok hayır sabah sadece gündüzleri veriyorum en son 9 da veriyorum gece emziriyorum