sakinol66 Derin dondurucuda sandık tipi olanlar mı yoksa çekmeceli olanlar mı kullanışlı oluyor hangisinden memnunsunuz yardımcı olabilir mısınız 😊
minikpandam-_- sakinol66 sandık tipi olanların hacmi daha büyük ama içine attıkların zor bulunuyor diyorlar. Bende uğurun 7 çekmecelisi var 3 senedir kullanıyorum memnunum
Buket57 sakinol66 annemdeki sandık tipi bekonun,içinden bişey lazım olunca üsttekileri hep indirmek zorunda kalıyor yani kullanışlı değil bence,çekmeceli var arkadaşımda o daha iyi bence 😊
sakinol66 minikpandam-_- aynen bende öyle duydum amas kimisi de çekmeceli olan çok birşey almıyor diğeri daha iyi duruyor kafamı karıştırdılar
sakinol66 Buket57 ay onunla da her seferinde uğraşmak zor 😊peki çekmeceli olan baya birşey alıyor mu içi
Buket57 sakinol66 bencede bende almayı düşünüyorum kesin çekmeceli alıcam yani ☺️ gördüğüm kadarıyla alıyor bence sizde ondan alın.
sakinol66 Asyaveannesi04 aynen en alttakini almak bir sıkıntı sonra onu tekrar yerleştir derken biraz zor olur 😊
Aslininannesi sakinol66 çekmeceli daha kullanışlı. Sandıkta bir şeyi bulana kadar herşeyi yerinden oynatmak gerekiyor hele bir de aradığın şey en alttaysa 😁
ZamaneAnnesii sakinol66 kesinlikle cekmeceli duzeni var neyi nereye koyduğunu biliyorsun Benim Altus 7 çekmeceli hem dondurucu hem soğutucu ôzelligi var cok memnunum ben
minikpandam-_- sakinol66 benim kurban eti, ve kışlıkları alıyor. Tabii 10 kilo sucuk falan da alıyorum memleketten yetiyor ama çok alan isterseniz tabii yatay olan mantıklı sizin için ben aradığımı bulamam diye almadım