kaldera8 Hvvmirac sağlıklı ama tekrarlayın yine de belli bir seviyenin üstüne çıktıktan sonra kese oluşuyor
Hvvmirac kaldera8 ya işte 2 gün aralıkla cuma günü beta 20.7 bugün 48 olmuş Genelde iki gün aralıkla daha Hızlı ilerlemesi gerekiyormuş Benim az çıkmış Arkadaş da yazmış onun da 23 den 150 ye yükselmis sanırım benim sağlıksız
Hanabii Ben 23.10 değerle öğrenmiştim hamile olduğumu. Şu an 9.5 aylık oldu bile çok şükür. Beta değerinin ilk hali önemli değil yükselişi önemli.
Hvvmirac Hanabii ya bende 20 ile öğrendim yükselis 48 oldu yükselişe iyi değil dedi etrafındakiler sizinki 23 den sonra kaça çıktı 2 gün aralıkla verdim kanı cuma ve Pazar
Hanabii Hvvmirac benim ilk dediğim gibi 23.10 çıktı dört gün sonra bi daha verdim 195 olmuştu. Sonra zaten keseyi gördüm.
Hanabii Hvvmirac hayır düşük değil. İki günde bir iki katı ya da en azından %60 artması gerekiyor. Sizin zaten artmış yeterince.
kaldera8 Hvvmirac siz yine de tekrarlayın ne kadar artması gerekiyor bilmiyorum ama 2 katına çıkmış inşallah sağlıklı olur 🙏
Birdunyabircennetannesi Hvvmirac 6.26 yla hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 3 yaşında Önemli olan değer değil sağlıklı artması
Hvvmirac Birdunyabircennetannesi Yaa Allah bağışlasın 6.26 dan sonra değeriniz nasıl çıktı Acaba Benim ilk degerin 20 iki gün sonraki değerin 48 olarak cikti
Hvvmirac Tazeanne68100 en son pazar(18 )günü vermiştim 48 çıkmıştı 22 sinde sabah verdim 200 çıktı ilerleyiş yavaş mi sizce
Hvvmirac Tazeanne68100 Tazeanne68100 Ya benim oğlumda 455 birinci değer ikincisi 1155 çıkmıştı öyle çıktığı için bunda az az ilerleyince tedirgin oluyorum