OglummBalll Lutebnurah bende aynı 30 cc cıkıyo ☹️☹️ süt damlası falan helvalar sular hiç fayda göremedim
Lutebnurah Bebeğime yetmiyor peşine mama veriyorum mamayı bırakmak istiyorum ama sütüm sanki yetmiyor gibi az gibime geliyor
Fatmaaa19 Lutebnurah eğer bebeğiniz yutkunarak emiyorsa düzenli olarak da çişini yapıyorsa sütünüz yetiyordur sütüm az diye diye stres yaparsanız azalır
Lutebnurah OglummBalll emziriyor musunuz ben sık sık emziriyorum çoğalır diyorlar ama bi değişim yok 🤷🏻♀️😩
Lutebnurah Fatmaaa19 bir süre yutkunarak emiyor sonra memeyi çekiştirip çekiştirip bırakıyor süt az geliyor diye sanırım
OglummBalll Lutebnurah emziriyorum kalanını sagıyorum ama tık yok vallahi olmazsa olmuyo hamileyken durduramıyodum akıyo gidiyodu simdide tık yok
Littlemanmom Aynı durumdayım ve artik ciddi anlamda psikolojimi etkilemeye basladi bu durum. Bebegim mamaya ve biberona alistigi icin sanirim bi sure emdikten sonra birakiyo ve doymuyo aglayinca mama veriyorum. Ama cok uzuluyorum artik kendimi yipratiyorum