ayseee_ bisenakillisinzaten çorba fırında sebzeli tavuk pilav salata yada meze Etli nohut yada kuru fasulye pilav salata ortaya da ek kolay bir şey olabilir
MiracAlpinveUmutunAnnesi bisenakillisinzaten O ne demek sevmediğin birinin evinde ne işi var kız 😅 Neyse soruya gelelim Mercimek çorbası Tavuk sote Pilav salata tatlı karpuz
uykusuzanne__ bisenakillisinzaten Mercimek çorbası yada yogurt çorbası Biber dolması Yeşil fasülye Pilav fırında tavuk Hazır yufkadan börek
findiginannesi_ bisenakillisinzaten Kendini davet ettiren misafir de ilk görüyorum. Kız yemeğe. Mi geliyoruz dediler. Oldu olcsk ne yiyeceklerini de deselerdi şöyle emrivakiden nefret ediyorum
Feyzosumunannesi bisenakillisinzaten Patlıcan ve kiyamniz var ise karnı yarın pirinç pilavı salata olmadan cacık ortaya da meze yapabilirsiniz. Sıcakta corba hiç gitmiyor ya.
Ayaz050724 bisenakillisinzaten benim aklımdaki tek şey ters bı laflarında yada hareketlerinde evden kovmak 😂
CankizimRavzam bisenakillisinzaten biraz kiyman varsa patates yemeği yap yanında da pilav salata karpuz yeter bence
Oglumunannesiyim__ bisenakillisinzaten ay Allah affetsin çok güldüm bende görümcemgil gelince böyle oluyorum 😂 yemek olarak mercimek çorbası kuru fasülye pilav yap geç
dondurmalisuflem Oglumunannesiyim__ gelen millet gazdan kıvransın eve gidene kadar 😂😂 hem çabuk kalkarlar böylece