asena1903 nbanba 1 yaşına kadar çok dikkat ettim organik kullandım beyorganik marka aldım irmik, salça, makarna gibi ürünleri. yaşından sonra biraz daha esnek davrandım hâlâ alıyorum tarhana, çorba karışımı gibi ürünler ama artık sevmiyo
sifirekran_bolkitap nbanba organiklilten değil ama yumurta beyazı var alerjikse belki o sıkıntı olabilir, ben zayıf diye yumurta sarısıyla ve tam buğday unuyla yoğurup kendim makarna yapıyordum.
pivpivpivahmedmuhsin nbanba Tam buğday unlu alabilirsiniz. Siz de o şekilde tüketebilirsiniz. Beyaz un önerilmiyor büyük küçük için. Ya karabuğday unu ya da tam buğday unu tercih edebilirsiniz. Ben Barilla kullanıyorum makaarna olarak. Tam buğday unlu olanı da afiyetle yiyorum.
Hanabii Hemen hemen hiçbir şeyi organik değil. Yani yumurta, tereyağ ve pekmez bunlar doğal. Böyle seylerine dikkat ediyorum ben. Yok organik makarna yok organik pirinç bilmem ne bunlarla uğrasmıyorum açıkçası.
Alerjikrinit nbanba makarnada organik olması çok önemli değil ama ben makarna lütfen sayfasından alıyordum sebzeli. Makarna yiyordu bir dönem sadece o makarnayla sebzeden de faydalanmış oluyordu. Unu falan da tam buğday oluyor yani beyaz unla yapılmıs market makarnasına göre daha zengin içerikli oluyor. Her zaman değil tabi bitince evdekinden yedirdiğim de oldu. Yalnız bence şuan küçük makarna pilav yerine sebze kıyma falan yedirin. Damak tadı makarnaya alışmasa da ileride reddedeceği bir şey değil sizin şuan damak tadına alıştırmanız gerek. Sebze çorbası yapın, sebze yemeği yedirin. Kıymalı yemekler yapın. Bence böyle