seyydamete Yenidoğan 16 günlük bir bebeğim var kolik bi bebek değil çok şükür ama yine de gaz cıkarmada zorluk yaşıyor bazen. Doktorumuz relamax yazmış ama sap simplex kullananlarda cok memnun sizce bu ikisinden hangisi kullanan yazabilir mi??
aliyealper Ben kullanıyorum aman aman bıze iyi gelmedı benımkıde kolık değil ama çok gazı var biogaia. Var onada iyi diyorlar ben onuda aldım buyuk tuvaletini çok iyi çıkartıyo seyydamete
nbmgdgn seyydamete sap sımplex kullandık benim oğlum kolik çok faydasını göremedim. Kimyasal içeriği fazla bir gaz damlası. Nurse harvey gaz damlası var doktorunuza danışın isterseniz bitkisel içerikli bir damla. Çok gazlı bir bebek değilse probiyotik kullanabilirsinşz. Biogai ya da maflor gibi
seyydamete aliyealper demek ki kişiden kişiye göre değişiyor. Sap simplex kimisine iyi kimisine etki göstermemiş. O dediğiniz biogaia da iyi gelmeyen kisiler var
seyydamete nbmgdgn herkese farklı farklı gaz damlaları iyi gelmiş. Doktorumuz relamax yazmış ama o nasıldır bilemiyorum
gerran Benim bebeğime biogaia ve sub simplix ikisi beraber iyi geldi. Sadece biogaia pek bir işe yaramamıştı. Aşırı gazlı bir bebek. Biraz rahatladı.
fisnereceli Oğlum 4 aylık, daha şu son 1 haftadır kendi kendine gaz çıkarmaya başladı. Symbiosys Bifidrop kullandım 20 günlükten beri ve çok memnun kaldım. Bir ara maflor turuncu kullandım ondan da memnun kalmıştım.
seyydamete fisnereceli yine biogaia ve sap simplex duydum da sizin demiş oldugunuz ilacları duymamıştım. Araştırırım bi olmadı ben de