Merhaba arkadaşlar, 02/07/2024 de 3.evladımı kucağıma aldım, ilk 2 evladım da hiç süt problemi yaşamadım, aksine sütten dolayı mastit olurdum. Bu doğumumun 2.haftasında göğüslerim aniden yumuşadı, sütüm akardı…Hatta ilk 2 yavrumu tek göğüsle emzirdim 2 yaşlarına kadar. Velhasıl demekki sütümün olması için alt yapım var, gögsümün birinden süt geliyor, bebeğim sürekli emdiği için birikme olmuyor, sağ göğsümün sütünü arttırmaya karar verdim, bu nedenle emzirdikten 3 saat sonra sağım yapmaya karar verdim 10 dakika, dün akşam o göğsüme power pumbing yaptım 1 kere, bugün sağım ve yediklerime özen gösterdim. Bugün o göğsümü emzirdikten sonra ilk sağımda 50 CC, 2. Sağımda 20 CC süt çıktı, günde en az 4 litre su içiyorum, günde 3.kere bestlak damla ve bugün bir paket kuru mayayı tahin pekmezle karıştırıp içtim, gün içinde de hurma, yeşil üzüm ve yulaf ezmesi yiyeceğim. Artış olacak mı, artarsa ne kadar arttı yazacağım. Moral postu olsun istiyorum bu postun, azim postu olsun, kendime ve sütüme güveniyorum. Arttıranlarınız varsa sütünüzü yazabilir misiniz, moral olsun bize, ışık olsun.