Ecem__ Tursununannesi kizim kusma ishal suphesiyle tahlil yapildi wbc plt ve oradaki degerler gibi yuksekti onemli olan wbc plt degeri hastalik vs olduysa ondan oynuyor
tchrhcr03 Tursununannesi idrar yollları vs enfeksiyonu olabilir. Biraz enfeksiyon var. Enfeksiyon durumlarında oynayabiliyor. Ama yine de içinize sinmezse acile götürün. İdrar yolları enfeksiyonu geldi aklıma nedense.
EzgiFatihKerem Tursununannesi kaç aylıktı bu zamanlar da normal mi dediler acaba sonradan düzeldi mi Plt değeri
Ecem__ Tursununannesi wbc plt o degerler bizim hastayken yuksekti hatta doktor takibe aldi 5 gun arayla kan verdik normale donmeseydi arastirmaya gindercekti bunun yani sira CK degeride yuksekti iyilesince gecti atesli hastalik gecirmisti kizim
Ecem__ Tursununannesi canim oglum uyudu odanin isigini yakmim diye e nabizdan baktim wbc 2,35 plt 240 o degerler hepsi dusuk neo lym falan referans in hepsi yuksek 3 kere kan alinmis 3 ncusunde degerlerin bazilari normale donmus…en son karin agrisindaWbc 12 95 bundada tam tersi yuksek degerler ama suan kizim iyi allaha cok sukur hastayken oynamis degeri korkma birseyi yoktur
Ecem__ EzgiFatihKerem valla canim hatirlamiyorum tam bildigin hastaydi allaha sukur suan iyi.sizede cok gecmis olsun
EzgiFatihKerem Ecem__ Çok teşekkürler bizde covid olduk 10 gün oldu o dönem Plt çok düştü şimdi de 500 kere çıkmış
Ecem__ EzgiFatihKerem kizim infilanza oldu eklem agrisi ates ne ararsan vardi hastalikta degerler oynuyormus.korkma canim.birsey yoktur allahin izniyle.bende cok kafaya taktim aradan baya yil gecti cok sukur birdaha tekrarlanmadi sizede cok gecmis olsun