Katarss 3 günlüğüne mersine gitme planımız var zaman kısıtlı olduğu için nokta atışı yapmak istiyoruz haliyle . Sakin temiz sahili kum olan yerleri önerir misin . Bebeğim 1 yaşında temiz ve sakin olması benim için önemli.
Feyzosumunannesi Katarss Bebeğin var ise kesinlikle dalgasız bir yere gitmelisiniz.. Yani silifkeden ileriye boğsak vs gibi .
Katarss ENERCII parlakcocukveanne Feyzosumunannesi Yemişkumu plajını duymuştum bi yerden önerir misiniz
eserekli_kiz11 ENERCII 😄😄😄😄 canm ben orda oturuyorum ne temizi les icinde Suriyeliler dolu ve ucretsiz oldgu icin adana antep maras o taraflardan gelen bir sürü keko insan var ben hic gitmiyorum oraya
egeninanns ENERCII Erdemli çok pis maalesef ailem burda oturuyor her gün Erdemli sahile gidiyoruz . Suriyeli çok sahil kirli bi de şimdi teknelerden atık su döküyorlar
parlakcocukveanne Katarss valla mersin de bu sene her deniz dalgalı en son gittiğimiz de orası da dalgaliydi sakin deniz de mersin de zor hep kalabalık oluyor ama hafta içi ve cumartesi günleri rahat oluyor bir nebze de olsa
egeninanns Katarss erdemlideyim sahil Suriyeli dolu kalabalık ve pek temiz sayılmaz . Kız kalesi gayet güzeldi kalabalık ama Türk ağırlıklı . Suyu da iyiydi çocuklarım dün baya oynadı orda . Limonlu da güzeldir ama dalgalı
Feyzosumunannesi Katarss Biz bungalov da kaldık bütün eşyalar var fakat yemegi kendin hallediyorsun otel bilgim yok maalesef