Melike_bayram Kizlar bebegim dort aylik kilosu kotunun iyisi gibi bisey ek gidaya gecen varmi bu ayda .. me veritorsunuz bebeginize nasil besliyorsunuz fikrinizi merak ediyorum
Ikrazumra19 Melike_bayram ek gidaya gecseniz de kilosunu etkiliyceni dusunmuyorum zaten en fazla verebileceğiniz miktar tatli kasigi kadar ama eger baslamak isterseniz yogurt veya sebze pureleri ile başlayabilirsiniz
bebek-kaya Melike_bayram biz de dört buçuk aylığız dr olması gerekenden 200 gr asagıda dedi on beş gün yoğun emzirme yapacağım bakıcaz gerekirse Mama vermeyelim ek gıdaya başlarız dedi.Bebeğim 5.5 gram siZin bebeğiniz ne kadar 36 haftada doğum yaptım onunda etkisi var tabi
OzEnAr Melike_bayram bebeğim bugün 4 aylık oldu ama biz 1 hafta oldu başladık mamaya kilosu 5545 ti doktor sınırda dedi günde 3 4 kez mama verirsin dedi bende başladım bakalım
Melike_bayram Ikrazumra19 kilosu duzelsin die napmaliyim sizce.. sulu ishal gitsin artk azck daha kilo almasini sagliyabilirsem sagligi icin Oda.. yeterdi bana 🙏🏻
Melike_bayram bebek-kaya Bnm bebegim 6 bucuk kilo kilolu bi bebek olarak dogmustuk ama bilmiyorum hep bi kusma hep bi eksik kilo alma dogdugundan beri hep sulu ishal .. aceba ek gidaya gecmelimiyim soru isareti iste...
busragokce Melike_bayram yazdiklarinizin tipa tip aynisi bizde de var.. 3 ay amip diye hastanelerde gezdik süt alerjisi cıktı.. 1 aylıktı daha.. kilolu bi bebekti . . bu ay neredeyse kilo almamış...
bebek-kaya busragokce süt alerjisi nasıl anlaşılıyor acaba bizim kakamız mukuslu dr bi süre süt ürünleri tüketme demişti bana
busragokce bebek-kaya inanın bu benim hala tam olarak anlayamadigim bir durum. 3 ay amip diye şişelerce antibiyotik kullandık.. sonra bu süt alerjisi denildi. nasıl oluyor da o kadar çok gaita testi yapıp amip deniliyor anlamıyorum
Guel_ Melike_bayram ek gida fazla kilo aldirmaz en iyisi anne sütü veya mama 6 aylik olunca gecin ek gidaya
Ayse-1987 Ayda ek gıda erken degilmi bagırsak yapısı tam oluşmamış olarak okudum da merak olarak soruyorum çocuğum 4ay 5 günlük 68 cm 8 kilo hep genelde ishal yada kabız arasını bulamadık mama ve meme olarak gidiyorum akşam yatarken 100 cc mama içiyor gerisi meme
Songul_hamza Melike_bayram henüz çok erken anne sütü aliyor eğer ki mama kullanıyorsanız doktorunuza danışmadan vermeyin bsy