Milaaa Bugün verdim olduğu gibi ne var ne yok kustu.Zaten iştahı yoktu zorla yedirmiştim.nasıl vericem önerisi olan????
Aslialya061218 Milaaa geçmiş olsun şuan bizde aynı ilacı kullanıyoruz bugun son günümüzdü. Ben şırınganın içindekini azar azar vermeyi yöntem olarak buldum. Bi anda verince hep kustu az sıkıyorum yutuyo sonra bi daha sıkıyorum 4 5 seferde anca bitiriyorum
Serrzeyy Milaaa bizimkide 1 saat once verdim oldugu gibi kustu ama sabah verince kusmuyor iki aksamdir verince kusuyor
ANNEBALIIII Milaaa mrb bebeğim 3 aylık dr verdi nasıl kullanacağımı bilenedim çok mu versim ya çok korkuyorum
Deletedmom685 Aslialya061218 bizim bugun 5. Gunumuz ama olaca daha var ilaci vermelimiyim kesmelimiyim acaba bi bilginiz varmi
Aslialya061218 Deletedmom685 bize 5 günlük dediler bizimde bugun son bi daha vermiycem zaten geçti gibi kızımın halinden de belli bence sizde fazlasını kullanmayın
hulyaakin Deletedmom685 enfluvir tedavisi 5 gün olarak uygulanir demisti doktorumuz ama cocugunuz hala toparlayamadiysa bir kontrole goturmenizde fayda var lakin toparlamistir diye tahmin ediyorum👼 Gecmis olsun
Maryhoney Bu ilacı grip için mi verdiler sizlere dün başladık akşam aldık ilkinde feci kustu sabah bişey olmadi