Pnr22 hanımlar Allah korusun yeni virüs vakasi haberi var Allahım sen yardım et ne olur Türkiye’ye gelmesin
uykusuzluklarinanasi Pnr22 instagram osman gönülal hocayı dinleyin lütfen gerekli detayları vermiş kendisi korkulacak bir durum yok
Deletedmom_1111 Pnr22 öyle Bi hastalık yok sadece mevsim geçişleri hasta olunabilir ekstra mesela covid titreye titreye bayılan ölenler vardı Türkiye de görmedik hiç Yine aynı mevzu kısaca 🐒😂
Huma_kus34 Pnr22 dile getirmeyelim yaa Allah korusun 😣 cocukları park cıkartıyoruz en korktugum şeylerden biri
bilemedimya Deletedmom_1111 beni bu konuda aydınlatın lütfen nedir bu maymun virüsü koronadan daha ölümcül diyorlar çocuklarımın Salgını yakalanma ihtimalimiz yüksek bağışıklığı düşük Önemli amaçlı birsey varmi
Deletedmom_1111 bilemedimya uydurulmuş Bi hastalık neymiş ellerde vucütta sivilce tarzı gösteriyorlar ama sorsan grip gibi derler Şuan aşırı salgın var zaten canım mevsim geçişi geçen gün kızım bayıldı Bi anda kustu Özele getirdim salgın var dedi
Pnr22 Huma_kus34 vallahi korkumdan cikaramiyorum ozellikle grip salgını var kime sorsam hasta Allahım sen koru bizi yavrularımızı