arasinnannesi2704 Merhaba kızlar 3.uçuk aylık bebeğim var uykusu geldiğinde ya da uykudan uyandığında kucağıma alıp omzuma yatırdığım zaman yüzünü omzuma sürterek başını sağa sola sallıyor neden olabilir acaba bilgisi olan var mı
sevgiseli2021 arasinnannesi2704 biimkide4 buçuk aylık o da aynı şekilde başını sağa sola sallıyor uykusu geldiği zaman kendilerini sakinleştirmek için öyle yaparlarmis
Deletedmom_120 arasinnannesi2704 çocuklar genelde uykusu geldiğinde gözlerini ovalar yada burnunu kaşır bence omzunuza sürtüp burnunu kaşımaya çalışıyor olabilir benimkide yapıyor devamlı☺️☺️
crybaby arasinnannesi2704 benimde 2,5 aylık bebeğim özellikle akşamları yapıyor doktora sordum normaldir sallayarak uyutuyorsanız dedi
wdrtklo arasinnannesi2704 merhaba benim bebeğim de 4 aylık 2 aylıktan beri bu hareketi yapıyor. Ama fark ettim ki burun temizliğini çok sık yaptığım dönemlerde artıyor bu durum. Uykuluyken yada huzursuzken yapıyor. Sizde son durum nedir? Geçti mi? Doktora sordunuz mu normal mi?
arasinnannesi2704 wdrtklo evet normalmiş şu an 5 buçuk aylık bebeğim eskisi kadar sık yapmıyor ama ara sıra yine yapıyor özellikle uykusu geldiğinde