HonKiPonKiDoNiNo Aysenur_kacar Sakarya da gorulmus diye okudum ama arastirma firsati bulamadim daha, suan yangini takip ediyorum
gamzetalha Aysenur_kacar genellikle erkek erkeğe cinsellik ve cinsel yol cooook nadiren de solunum yolu ile bulaş oluyormuş sadece korkutuyorlar insanları bence
Deletedmom_121 tomrishatunn yeni dünya düzeninin saçma sapan oyunları inanmıyorum kabul etmiyorum kovit te 3 tane aşı vuruldum da noldu
Aysenur_kacar HonKiPonKiDoNiNo İnşallah yalan haberdir vallahi korona da çok sıkıntı çektik yine başa dönersek diye çok korkuyorum
kolonyalimendil gamzetalha biraz araştırsalar öğrenecekler, hemen telaşeye kapılıp bela okuyor bizim insanımız 😒
Cennetkokulum___ Aysenur_kacar bu da covid gibi üretilmiş virüs ve insan nüfusunu azaltmak için yapılan bir plandemi. Aşıları vurunmayın sakın. Sağlığınıza yediklerinize içtiklerinize genel temizliginize dikkat edin yeter. İnsanları korkutma politikası. İnanmayın ve sakin olun 🥰
kbraatlas Cennetkokulum___ aşı vurulma durumu sorun olur gene yok otobüse bilemezsiniz yok devlet daires8nde işlem olmaz hastaneye giremezsiniz derken gene zorunlu hale getirirler
Cennetkokulum___ kbraatlas istedikleri kadar zorunlu hâle getirsinler,kendileri vurunsunlar o aşıyı gebersinler. Covid aşıları yüzünden çoğu öldü çoğu da sağlığından oldu. Hangi birimiz sapa sağlamız?
bittercikolata__ Aysenur_kacar haberlerde gördüm çok şükür Türkiye’de görülmemiş virüs aşısı olanları %85 koruyormus bu hastalıktan.