theyikik Kızlar selamlar, kızım bugün tam 6 aylık oldu. 6. Ay aşılarını olduk ama benden 11 gün önce doğum yapan arkadaşıma daha erken 6 buçuk aylıkken gel demiş hemşiresi. Siz ne zaman yaptırdınız bizim ki erken mi oldu anlamadım ki?
assyam theyikik bizde bugün olduk aşimizi 6 ay 21 günlük.normalde 10 gün önce cagrdi fakat rota aşısı olduk uzerinden bir ay geçmesi gerektiği icn biraz ertelendi. 6. ayın içinde herhangi bi donemde yapılıyor sanırım
DevosMom theyikik 5. Ayda menenjit rota vs yaptırdı mı? Ben 6? Aya girişinden yaklaşık 10 gün sonra yaptırdım. Çünki 5. Ayda rota ve menenjit olmuştu. Hemşire üzerinden şu kadar zaman geçmesi lazım demişti. Doktora sorduğumda sıkıntı olmayacağını söyledi zaten erken veya gel farketmez. 6. Ayın içinde olması yeterli demişti
DevosMom elizinannesi1 hepatit anında tükenmiş çünkü ondan öyle demişlerdir. Ama sorun mutlaka hepatit dışında 3. Dozu yapılması gereken aşılar var. Yok demesi imkansız yani karıştırmış olabilir.
theyikik DevosMom rota ve menenjitleri 23 temmuzda yaptırmıştık yani 24 gün geçmiş üzerinden. Hemşire aynı aya denk getirmeyin demişti bize de 24 gün sıkıntı olur mu ki acaba? Korktum şimdi. Yani çok şükür bi sıkıntı olmadı sadece biraz huzursuzluk var o kadar.
elizinannesi1 DevosMom 20 gün içerisinde haberleşelim dediler ama bilemiyorum pazartesi tekrar gideceğim
DevosMom theyikik yok yok korkma. Ben doktora araya böyle bir süre koydu hemşiremiz diye söyledim. Doktorumuz da koymayadabilir illa aradan şu kadar zaman geçmesi gerekiyor diye bir şey yok ama bazı hemşireler o şekilde tercih ediyor demişti. Endişelenme.
theyikik DevosMom çok teşekkür ederimm🙏 sanırım bebelere ağır gelmesin diye süre koyuyorlar yoksa aşıların birbirini etkileme durumu falan yoktur herhalde 🙄