songull1 keşke hassas içerik ile paylaşsaydınız. Bende hırsızlık falan olayı sandım. Evlatlarımız için çok korkuyorum. Gelecekleri için de öyle. Her türlü canlı için çok korkuyorum. Hasta olup vefat eden hayvanlara çok üzülürdüm artık kurtuldular dünyanın pisliğinden diye seviniyorum. Bu ülkede olan hiç bir şeye şaşırmıyorum. Öyle bir MÜSLÜMAN ülkede yaşıyoruz kiii devlet hayvanları bizzat katlediyor. Bu ülkede yaşayan şerefsizler soruyorum neler neler yapmaz? Caydırıcı hiç bir ceza yokken. Çıkarın bir yasa mesela. Canları sıkıldıkça kendilerine uydurup yasa çıkartmayı biliyorlar ya. İdam et gitsin böyle pislikleri. Hadi etmedin süründür. Bu dünyanın pisliğine aklım almıyor. Dün bir post gördüm geçen yıllardan 2 yaşındaki çocuğa tecavüz edip karnına yazı yazıp resim çekmiş. Resmi görmedim ama bu olaylar tamamen gündemden kalkmış ve o çocuk kim bilir hala bu kansızlarla. Dilerim ki görüp susan, bunu yapan herkesin Allah başına bin katı bela versin. Tüm canlıları kötülerden uzak etsin. Hiç bir ülkede bu kadar pislik görmedim.