Oz033603 Çok az nem ve bebeğim hasta oldu napmalıyım yardım edin odanın nemini yükseltmek için Afyondayım çöl gibi 😯🤫
Elfmom1234 Ketiliniz varsa kontollü bir sekilde su doldurup odada kaynatmaya bırakın biraz kapagı acık dursun ama mutlaka yanında durun bırakıp gitmeyin sonra alev alır falan Allah korusun. Bekleyın iyice suyu azalınca cekin o buharla nem yükselir. Ketil yoksa sıcak kaynana bi suyu kapagı acık odaya bırakın ve cam falan acıksa kapalı olsun hava aldıkça odanın nem seviyesi düşer
HonKiPonKiDoNiNo Nem makineniz yoksa, hemen buyukce bir havluyu komple islatin, sıkın petegin uzerine koyun. Sonrada bana dua edin 😘
oglumubeklerken HonKiPonKiDoNiNo petekler yanmıyorken işe yarıyor mu ki bu taktik ben genelde kışın kullanıyorum bu taktiği de
aven Oz033603 bir an önce temin etseniz bu dertten kurtulursunuz ..Kisa sureli bir cozumum yok malesef
Oz033603 HonKiPonKiDoNiNo Canım koydum nem 50 ye yükseldi gerçekten çok sağol Allah razı olsun bide ideal nem kaç olmalı 1 yaşında bebeğim ?
aven Oz033603 bence değil takipli oldugumuz doktorların soyledigi %50 -55 olmali ben dogdugubdan beri bu sekilde olmasina dikkat ediyorum ben bile odasinda rahat uyuyorum gercekten nemi dusurmemeye calisiyorum kizimin odasi 29.7 leri goruyor sicaklik olarak nemde 30/41 lerde oluyor gunduzleri uyunmasi imkansiz oluyor neredeyse ama cam hep acık karartma store kapalı bir sekilde buhar makinasini acinca rahatliyoruz ortami ayarlamis oluyoruz