Gunes12092019 4,5 aylık kızım var sma mama kullanıyoruz çok gaz yapıyor similac kullananlar varmı memnun kalanlar
Meryemdeveci Gunes12092019 oğlum 18 aylık dogdugundan beri kunlaniyorum biz memnun kaldık diğer manalara göre daha az gaz yapıyor doktorumuz simical vermişti o zaman
Singlemom Gunes12092019 smilac ben kullanıp acayip bi kokusu var bebeğim severek içti ama kakasını hep fazla ve yeşil yapıyodu bebelac a geçtim yine fazla yapıyo ama yeşil geçti
Ozsahantuba BiZ memnunduk kabızlık sorunumuz vardı onu da halletti ve kilo alımını da desteklemişti küçük bir kutu alıp deneyin derim
Bebektsk1 Singlemom o yeşil kaka içeriğinde Demir oranının fazla olmasından dolayı bende similac kullanıyorum o yeşil kaka normal olduğu için ben değiştirmedim mamanın içeriği güzel çünkü bir arkadaş yurtdışında toplatıldı demiş öyle birşey yok yurt dışında popüler listede ve arkadaşım Londra’da yaşıyor öyle birşey yok dedi bana
Singlemom Bebektsk1 teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu elimde var kullanmaya devam ediyim o zaman.kaka sıklığı fazla kızım ın günde 6 7 kez yapıyor acaba bozdu mu dedim yeşili de görünce
Bebektsk1 Singlemom rica ederim canım bende kaygılanmıştım yeşil kaka ya hatta alerji vs mi diye düşündüm araştırınca öyle olmadığını öğrendim benim kızım sevdi mamayı değiştirmeyi düşünmem şahsen vitamin oranı diğerlerine göre daha iyi çünkü
gulay_atmc similac da sindirimi zor bir mama.bu arada yeşil kaka pek normal değil doktorumuz sindirmekte zorlanmasıyla ilgili demişti. ben mamayı doktorumuzun önerisiyle değiştirdim öyle olunca. şimdi aptamil veriyorum