nurcan1304 Gece oldu her yere sıçradı insanların evleri yanıyor sönmezse halimiz daha beter Rabbim yardımcımız olsun dünden beri İzmir yanıyor
Evaninanasi nurcan1304 o kadar üzgünüm ki. Ne depremi bitiyor, ne yangını, ne seli bitiyor, ne kuraklığı. Nasıl bir çağa denk geldik bilmiyorum. Her mevsim ayrı bir karanlık çöküyor ülkeye. Allah hepimizin, şu dönemde en çok İzmir’in yardımcısı olsun.
2lokum_moms nurcan1304 Allahım yardımcınız olsun inşallah söner bir an önce terör kaynaklı bence her yerde yangın çıkıyor kimse kimseye yardıma gidemiyor 😭
SeverusSnape nurcan1304 asıl gündemin her yerde bu olması gerekiyor fakat kimse söz etmiyor. Türkiye’nin 3. Büyükşehri yanıyor şu an. İnsanların evleri yanıyor, ormanlar yanıyor, hayvanlar aynı şekilde. Görüntüler çok korkunç. Umarım en kısa sürede kontrol altına alınır.
nurcan1304 ffffffff bayraklı karsiyaka çiğli Gaziemir yandı… şu anda bayındırda yangın çıkmış karsiyaka esin sitesi evler yanıyor şu anda ben bucadayim annemler bayraklida sonmezse onların evine kadar gidebilir helikopterler yardımlar çok yetersiz göz göre göre insanlar çaresiz bırakılıyor hayvan barınağı boşaltıldı bugün belkide ölen canlılar oldu Rabbim yardım etsin hepimize kimseyi çaresiz bırakmasın eşim ciglide çalışıyordu yeni geldi üstü başı kokmustu hep her yer kül duman
nurcan1304 Evaninanasi Amin inşallah gerçekten öyle olanda hep garibana oluyor en son yağmurda elektrik akımına kapılan 2 canımız gitmişti izmirde utanmasalar ölenleri suçlayacaklardı
nurcan1304 2lokum_moms bu kadar çok yangın normal değil zaten kasıtlı yapılıyor yetişemiyorlar yardım lazım ama kimsede yardım çağrısı yapmıyor izmir halkı birbirine yardım ediyor
2lokum_moms nurcan1304 Allahımm yaa nasıl bir vicdansızlık o kadar insanların hayvanların canını yakıyorlar yazık oluyor doğamıza
Lavanta35_ nurcan1304 ben fahrettin altaydayım bütün gün kül yağdı balkon kül dolu resmen.. çok üzülüyorum ya rüzgar da var baya
nurcan1304 Lavanta35_ Ablamda bayraklıda dedi kül balkonum hep zaten gökyüzüde duman içindeydi orada esin sitesinde evler yanıyormuş
Yelda35 nurcan1304 ve kimse ses çıkarmıyor… çok üzülüyorum esmeyen rüzgar sert esmeye başladı inanın ağlıyorum
Hadiburdanyak nurcan1304 yeni gördüm 🥺🥺 içimde umarım gerçek değildir dedim şaka gibi birileri yakıyor devlet yardıma çok geç geliyor gönderdiği aracın kendine hayri yok
Noname21 nurcan1304 başka illerden gelen yokmuş yazık ya bu eğer başka belediye diye yangın bittiğinde biz demiştik demek için yapılıyor ise çok şerefsizce Belediye başkanı yardım istemiş helikopter yetersiz diye gelmemiş kimse
Lavanta35_ nurcan1304 Burası da öyle gökyüzü hep dumandı okadsr rüzgar var yani siz düşünün.. malesef evet yanan evler var boşaltılan evler var barınak boşaltıldı baya kötü bir durum