ikiprensanasi Slm kızlar 35 günlük bebeğim var kuru öksuruyor doktor ilaç vermedi hrilsitisi da çok zeytin yağı ile masaj yaptım sonra poşetleyip giydirdim. Böyle yapiyp faydasını gören var mı ne olur yardımcı olun
simseklivekalpli ikiprensanasi göğsüne zeytinyağı çörekotu yağı sürebilirsin. Bolbol emzirin c vit takviyesi alın çok küçük henüz.
balmom59 teachermommy1 zaten doktora gitmesi lazım ne diploması burda her öneride bulunanın diplomasımı var kuru öksürük dediği için söyledim yoksa zaten herkes doktor değil ya hani burdanda kalp dinlenmiyor
ffffffff ikiprensanasi alın poşeti üstünden yazık burnunu açıp her beslenme öncesi nebülüzatör kullanın soğuk buhar cihazı var ise onu da açın
lAmMelodi ikiprensanasi Hırıltının nerden geldiğine bakın.Gogusdenmi yoksa burundanmı.Kizim büyüdükce hırıltısı geçti.
teachermommy1 ffffffff Hayır doğru değil. Benim eşim çocuk doktoru. Öksürüğün sebebi bilinmeden buhar cihazıyla çözülmez. Önce sebebi saptanmalı. Kendi çocuğumuz Ocak doğumlu, öksürük oldu. Hiç kullandırmadık.
ffffffff teachermommy1 kendi bebeğime kullanıyorum alanım olduğu için ayrıca çekinecek bişey yok boş sf den
FettahMerve06 ikiprensanasi bence hemen iyi Bi doktora gidin benim bebeğim de 25 günlükken hırıltı vardı hemen götürdük 2 gün yoğun bakımda kaldı Çok küçük oldukları için solunum çok önemli hatta doktor 2-3 aylık olsa evde takip ederdik ama bebek küçük olduğu için çok ciddi riske alamam dediii
ikiprensanasi FettahMerve06 benim ki de geçen hafta 3 gün hastanede kaldı yatırdılar bisi yok diyip taburcu ettiler
lAmMelodi ikiprensanasi Burun delikleri büyüyor o yüzdendir.Siz önlem amaçlı gidin doktora baksın biz gittik.