superkahramanbiranne çocuğunuzun gelişimi için okuduğunuz önerebileceğiniz kitaplar var mı? meme bırakma, uyku , psikolojik gelişim , kreşe başlarken vs vs çok YARARLANDIĞINIZ BİLGİ SAHİBİ OLUP EBEVEYNLİĞİNİZİ EĞİTTİĞİNİZ KİTAP ÖNERİLERİ İSTİYORUMMMMM😄😄😄
Miracinannesi_ superkahramanbiranne ella bufford-karanlikla dans kitabını çok beğendim. Karanlıktan korkan çocuklar için tasarlanmış cok eğlenceli bir kitap
superkahramanbiranne Miracinannesi_ vavvu süpermiş. benim kızım sürekli korltum diye geziyor. kapı tıklansa korkuyor. 1.5 yaş normal mi acaba bide tüm korkuları anlatan kitap var mı ki TEŞEKKÜR ETTİM⭐️
Karmom superkahramanbiranne Korkma İyi Bir Annesin- Akademisyenanne Uyku sorunlarına kolay çözümler- jennifer ve jill
superkahramanbiranne Karmom mükemmelsiniz bunları not ediyorum yakın zamanda kütüphaneye gidip temin etmek istiyorum 🤩🤩😋
Miracinannesi_ superkahramanbiranne rica ederim canım bebeğim 16 aylik olduğu için daha oralara gelemedim yani normali nasıldır inan bende bilmiyorum. Simdilik antrenin ışığı acik loş isikla kendi odasinda yalniz uyuyor sese duyarlı olduğu için fazla gürültü yapmamaya çalışıyoruz. Uyku sirasinda ses duydugunda “susun artik” der gibi miziklaniyor 🤭 Odasına yıldızlı şekilli gece lambalarindan alsan hoşuna gider mi acaba bende öyle bir şey almayi düşünüyorum
Karmom superkahramanbiranne Akademisyen anne veya Saniye Bencik Kangal. Aslında bu yazarın bütün kitaplarını tavsiye ederim.
Ashellinko superkahramanbiranne 30 milyon kelime Doğan cüceloğlu nun bütün kitapları 💝 Hatice tongarın kitaplarınıda okumuştum aslında ama artık ona gıcık olduğun için önermiycem
Ashellinko Karmom Öf aman hiç çocuga sesini yüksekte aman şunu yapma müslüman şöyle olur böyle olur kendi zeng oluk içinde yüzğyo😂
Deletedmom_109 superkahramanbiranne 0-1 yaş için bebeğimle oynuyorum kitabi minnak bebişleri olanlar için. Denemediğim yol kalmadı sendromlu bebişler için 🥹😁