doravedoruk Dikişiniz varken nasıl dusa girdiniz nemli olmaması gerektıgı dneılıyor sezeryan bandı kullanmadan giren var mı
iremaydmr doravedoruk havluyla kurula birşey olmuyor ben her yerimi kurutana kadar havluyla temizledim
peraninnannesi doravedoruk oturarak banyo yapmak 40 gün boyunca yasak. Ayakta bırak su aksın sonra da havluyla iyice kurula bir şey olmaz.
Minikalbim doravedoruk dikiş bantları var eczanede doktorum ilk 2 duşu onlarla almamı önermişti ama pakette 4-5 tane mi Ne vardı bitene kadar ben korktuğum için kullandım en sağlıklısı bu şekilde olanı sonrasında havluya iyice kurulayıp devam edin hiçbirley olmuyor
Minikalbim doravedoruk ilk 2 duşumu da ayakta durmaya gücüm yoktu klozete oturdum öyle yıkamışlardı beni sonra ayakta kendim durdum ama ssadece saçımı yıkayabildim geri kalana eğilip dönemiyodum aşağıya vs biraz böyle gitti bende süreç
rumeysahinn doravedoruk ben hiç kullanmadım 2 gün sonra duş aldım çıkarıp acımıyor merak etmeyin duştan çıkın kurulayın baticon sürüp gazlı bez koyun mis gibi olurrr
ebraz doravedoruk banyo sonrası kurulayıp o dikiş bölgenize kağıt havlu koyun doktoru bana öyle demişti 2 hafta sanırım öyle yapmıştım kuru kalması için
xyz0606 7 ay olacak nerdeyse benim hala ıslak kalınca ağrır her gün yapmayın dus havluyla kurutup fön makinası tutun ağır kaldırmayın olabildiğince sezeryan yerini zorlamayın