princessgirl Bebikom şu an 6 ay 23 günlük emzik 0-6 aylık olanından kullanıyor. 6-18 aylık olandan aldım ama gözümü büyük geldi siz ne zaman değiştirdiniz
yavrupotuncek princessgirl gece uyurken verin büyük olanı o şekil tutar yoksa pek tutmuyolar bide büyük olan su açıdan çok iyi bebek emziği komple ağzına almaya çalışıyor o yüzden küçük olan artık riskli
sevimlicadi princessgirl ben hemen 6 ayı 1 hafta bile geçmeden verdim çünkü ağzına küçük gelmeye başladı tutucam diye çenesi ağrır diye düşündüm şuanda 12/18 emziği kullanıyoruz 13 aylık çokta rahat kullaniyor
princessgirl yavrupotuncek evet bazen öyle yapıyor daha denemedim tutmaz diye korkuyorum biberon başlığı da 0-6 aylık olanını kullanıyor 6-12 aylık olanını kabul etmedi içmek istemedi
Mermaiddd princessgirl evet verdim önce biraz yadırgadı ama sonra tuttu.philips avent aldım hep başka emzik istemedi.
sevimlicadi linamungan bilmiyorum ama bizde gaz olmadı 3 aylıkken verdim emzik 5 aylıkken koligi geçti sonrada kendisi çıkartmaya başladı