goktugharun 9 ay 18 günlüğüz doktor bu mamayı yazdı nasıl kullanıyosunuz kaşıkla mı biberonla mı? Birde kullananlar kilo aldırıyor mu gerçekten?
Seyma2534 goktugharun bizde onu kullanıyoruz ben direk biberona döküp veriyorum ama tadı çok acı ben içine çok az şeker katıyorum
goktugharun Seyma2534 ben biberon vermedim hiç emiyor da biberon meme reddi yapmaz mı ya sizce. Ne kadardır kullanıyorsunuz kilo aldı mı fark etti mi acaba sizde
Seyma2534 goktugharun bilmiyorum canım benim bebeğim hiç emmedi o yüzden biberona alıştık kaşık biberonlar var ondan alıp verebilirsiniz
goktugharun Seyma2534 anladım teşekkür ediyorum ne zaman başladınız yani etkisini görmeye basladınız mı
Seyma2534 goktugharun şuana kadar 30 kutu bitirdik daha 1 ay olmadı başlayalı pazartesi günü tarttıracam kilo aldı mı bilmiyorum şuan
goktugharun Seyma2534 ay banada söyler misiniz size zahmet cok merak ettim işe yarıyor mu gerçekten bizde haftaya baslıcaz şifa olur insallah bebişlerimize
goktugharun Seyma2534 naptınız acaba kilo almış mı bizde bugün başlayacağız da bebeginiz içti mi mamayı sevdi mi
Seyma2534 goktugharun tattırdım 7300 dü şuana kadar 38 kutu içti 7800 olmuş kaç aydır kilo alımı durmuştu mamaya başladıktan sonra 500 gram almış
Seyma2534 goktugharun valla tadı çok kötü acı ben içine biraz şeker atıyorum çok açsa uyanıkken yiyo aç değilse uykuya dalınca veriyorum uykusunda yiyo
goktugharun Seyma2534 bizede eczanede ki biraz su katabilirsin meyve de koyabilirsin dedi bizimkisi de pek sevmedi daha bugün başladık ama 60 kutuyu nasıl bitiricez bilmiyorum.
goktugharun Seyma2534 nerde muhafaza ediyorsunuz mamaları acaba kutuyu açınca kaç saat açık kalabilir anında tamamen bitiremediği için ne kadar sürede kalabilir açık?
Seyma2534 goktugharun valla tezgahın üstünde duruyo benimkiler hemen bitmiyo mama ne kadar bekler bilmiyorum ama 3 4 saati geçirmemeye çalışıyorum ancak bitiriyoruz
goktugharun Seyma2534 sizinki içti mi peki geceleri vermeyi düşünüyorum hiç değilse gündüz içmicek gibi duruyor 60 kutuda cok daha 1.ci kutuyu bitirmedik gitti çöp oldu yani başlangıçta
Seyma2534 goktugharun içiyo şuanlık bizimde ilk başlarda içmedi kaç kutu çöpe gitti ben sinir krizlerine giriyodum artık ama sonra alıştı uykusunda içiyo çok şükür
Seyma2534 tantuniayrangerisiyalan evet doktor %3 persentil altında olan bebeklere rapor çıkartıyor eczaneden alıyoruz