cemile161_ Kızlar bebegimın oksurugu var doktor havalar verdı ama hava verdikten sonra öksürük baya arttı normalmı acaba
ghs cemile161_ sakin kulanmayin bırakın bizede verdi doktor cortain çok kötü boğazı kurutuyor öksürüğü daha çok o yapıyor eger gözle temas ederse havayla kanser riskini artırır benim bebeğim 5 aylik doktorun o verdigi ilaclari havayla vermeye başlayinca öksürük daha çok arti ve nefesiz kaldi yüzü mos mor oldu hastanelik olduk 2 gece uyumadim uykusunda öksürük bogulmasin diye
aslanmommy ghs bu ilaçtan mı oldu? Emin misiniz? Doktor ne dedi? Evet cortair alerjen içeren bir ilaç ama alerjisi olan bebekler için bunu da bugün öğrendim bizde yan etki yapmadı 6 aydır kullanıyoruz. Bende şimdi bebeğime hava verdim ventolin ve cortair. Detay verir misiniz konuda
ghs aslanmommy evet bu ilaçtan oldu cortair ve ronkotol sadece 3 gün kulandim ondan önce biraz iyidi sonra fenalaşti acile gitik 1 haftada 2 kez kulanan tanidiklarima sordum onlar hemen birak dediler bogazi kurutuyormuş gözlerde kurutup görme etkisini azaltıyor ve kanser riski varmiş diyorlar ben şu an bile uyumuyorum bebegimi gozetliyorum perişan olduk resmen sadece serumla veriyorum havayi artık ve bana bu ilaçlari veren doktoruda şikayet edicem kaç kez bişey yok diyip gönderiyor Allah var yukarıda
ghs aslanmommy benim bebegimde alerci varmı yok mu onuda bilmiyorum çünkü doktor bişey yok diyip eve gönderdi sürekli artik pazartesi başka hastaneye gidicem 3 hastane olcak çare bulamiyorlar parayla diploma satin alıp doktorum diye geziniyorlar 1 bok bildikleri yok
mingos ventolinin içine yaşına göre serum fizyolojik damlatılmalı, bunlar ciğerde biriken enfeksiyonu söküp atmak için, doktor ya öksürerek atar balgam gibi, ya da kakası ile demişti.