gulayyyyy Daha çok kilo vermedim 72 ile doğuma gittim şu an 65 im 20 gün oldu doğum yapalı bacaklarımda hafif çatlak olmuştu daha da belirginleşti kilo verdikçe daha da mı belirgin olacak ki acaba 🥲
Tomris-Hatun Gryffindor askim olmuyor ya 3.5 sene oldu hala ayni ben beyaz tenliyim bide kirmizi kirmizi carlaklar hala
irem127 53le hamile kaldım 72 ile doğurdum her yerim çatladı. bebeğim 7 aylık, şuan 57 kiloyum. Çatlaklar geçicek dediler; geçmiyor zayıfladığın için orası buruşuyor gibi oluyor eski görüntüsü olmuyor malesef
Tomris-Hatun Gryffindor o cildin ph degeriyle kaynakli heralde ya 🥹 benim ilk catladiklaeinda pasparlak kirmizilardi 3.5 sene olsu smdi toz pempenin bi tik koyusu 🥺
Tomris-Hatun Gryffindor bide beni dusunebiliomusun ikiz gebelikti tahmin bile edemicegin yerlerim catladi 😂 kiz insanin gogusleri catlarmi ya
Gryffindor Tomris-Hatun Ayy ikizle düşünemiyorum valla neyse yapacak bir şey yok yavrularımızdan hatıra 😍
Zmh0311 gulayyyyy seni çok iyi anlıyorum duştan sonra rutin yap bence duştan sonra yağla kendini banyoya koy öyle kolay olur