Mucizem01 Tito bir de fito adındaki kremi deneyin. Benim kızımın pişiği yanık gibi olmuştu cildiyeye gittim fito krem yazdı ertesi güne bayağı hafifledi iki güne de geçti çok şükür. Reçetesiz de alınabiliyormuş. İnşallah bir an önce geçer 🌺
ayazasaf AysimaCemre bende hep sudocrem kullanıyorum ek gıdaya yeni geçtik anüs etrafı kızardı kakaından sonra sadece 5-10 dk kaldı kakası bezinde hemen temizleyip krem sürdüm inşallah keser
Kavala_kurabis ayazasaf aynı durum bendede söz konusu ek gıdaya geçtik onbeş gün kadar önce fakat bikac gündür kakasını yaparken zorlanıyor ve anüs etrafı kızarık inşallah daha ilerlemez
ayazasaf Kavala_kurabis inşallah şimdiye kadar hiç pişiği olmamıştı bazen koltuk altında yada bez lastik kısımşarında kızarıklık oluyordu hemen sudocrem sürüyordum geçiyordu ama bu sefer bariz pişik olmuş çok kosa sürede hemde hemen sürdüm 😞
Kavala_kurabis ayazasaf bizde yaşamamıştık hiç inşallah ucuz atlatiriz bide kaynamış ılımıs şu kullan altını temizleme pamuğu ile istersen ben akşamdan beri kullanmaya çalışıyorum kurutuyorum altını öyle kapatıyorum Allah herkesin yardımcısi olsun
Tito Kymt Kymt hamazinc ıyı geldı canım cok ılerledıgı ıcın sudocremden fayda goremdım bıde ıslak mendılı sıcak suya basıyorum o sekılde temızlıyorum daha faydasını gordum