ozgearpaci Hanımlar merhaba, 2.5 ay önce Doğum yaptım aşırı derecede saçım dökülüyor, emzirmiyorum. Normal mi sizce
Sblsrgnsn ozgearpaci normal canm ben doktoruma sordum hamileyken bisey hormonu salgilaniyodu o saclarinin guclu olmasni sagliyirmus cok hizli uzamasni hatta vucudunda tuyler bile cikartiyo demisti ki oyle olmustu ama dogumdan sonra o hormon azaldgi icin dokulme yasaniyormus normal dedi doktorbana benim avuc avuc herbanyoda tararken fena dokuluyir bi atkdasm eczanden e viramni almis kapsul seklinde onu sampuana koyuyor o oblemis biraz onu denicem bende
sabirsizbebek15 ozgearpaci 6 ay oldu hala dökülüyor her yer saç 😩😩 8 ayda geçer diye temenni ediyorum
kardelen123 ozgearpaci size kesinlikle beralife’in şampuanını öneririm ben kullanıyorum 1 aydir muhteşem 5 ay önce doğum yaptım abartısız fena dökülüyordu bununla karşılaştım kesildi ve çok kabarırdı ama şimdi öyle değil İpek gibi resmen
Zumram14 Bende şuracıkta bekleyeyim benimde 3 ay oluyo doğum yapalı sağlık ocaginin verdiği demir hapını da kullanıyorum ama acayip dökülmeye başladı m3rak ettim bende acaba neden ki
Sblsrgnsn Havvasumer e vitamini satiliyormus eczanede kapsul seklinde o kapsulun icindeki tozu sampuana karistirmis dokulmesini kesti dedi dokulmeyi bilmem onun yalancisym ben denemedim ama saclari eskisi e gore dsha parlak gotunuyordu